Bojan Vasković otkrio kako rešava konflikte sa suprugom, u kom ritualu sa decom uživa, pa bio misteriozan: O tome ću vam uskoro nešto reći

17.06.2023

20:45

0

Ne provodi mnogo vremena u kuhinji, ali očigledno ima velike planove kada je kuvanje u pitanju

Bojan Vasković otkrio kako rešava konflikte sa suprugom, u kom ritualu sa decom uživa, pa bio misteriozan: O tome ću vam uskoro nešto reći
Bojan Vasković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bojan Vasković, frontmen "Lexington benda" retko daje intervjue, a kada to učini, uvek iznenadi priznanjima, ali i nasmeje izjavama. 

Porodica mu je uvek na prvom mestu, pa je tako otkrio koji ritual ima sa decom.

- Jako bih voleo da imam vremena da čitam, ali deca su sada mala, nisam siguran da se roditelji koji imaju malu decu snalaze za tako neke stvari, ako uzmem da čitam, onda zaspim - rekao je Bojan, pa dodao da deci ipak čita:

- Svako veče, nekako smo naučili da ih uspavljujemo uz bajke. Uglavnom to supruga radi, ali kada sam ja tu, onda volim i to vrlo rado radim, uživam u tome.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bojan Vasković

Bojan i njegova supruga Aleksandra imaju troje dece, a pevač ističe da je porodici zahvalan na tome kakav je on. 

- Porodica je temelj svega, to je jedna baza bez koje se ne može. Biti zdrav, biti srećan, uspešan, istinski ispunjen. Ja to tako gledam i živim. 

Pevač priznaje da konflikte u porodici rešava mirnim putem.

- Molim vas, pa nema nekih konflikata koji se ne mogu rešiti, gde su zdravi i razumni ljudi. Uvek ima izazova, uspona, padova, to su normalne stvari, ali se rešava na lep način, lepim razgovorom. 

Instagram printscreen/_mrs.vaskovic_
Aleksandra i Bojan Vasković

Kako je njegov kolega iz benda nedavno otvorio piceriju, Bojan je za medije, među kojima je bila i ekipa 24sedam, otkrio kako se on snalazi u kuhinji.

- Planiram da naučim da spremam jedno dva, tri jela, doručak okej, tu sam jak, ali za ručak sam slab. Mislim da ću uskoro imati nešto da vam kažem i u tom pravcu.

Šta je još pevač ispričao, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike