Dabovićka se pipa po intimnim delovima: Raskopčala kožni triko, pa se bacila u vrelu akciju! Bruka šta javno pokazuje (FOTO)

22.11.2023

16:26

0

Da li je ovo najskandalozniji snimak nekadašnje košarkašice

Dabovićka se pipa po intimnim delovima: Raskopčala kožni triko, pa se bacila u vrelu akciju! Bruka šta javno pokazuje (FOTO)
Milica Dabović - Copyright Printscreen Instagram/ stefanovamama13

Milica Dabović iz dana u dan pokazuje da je od nekada velike sportistkinje i uzora devojčicama postala prava porno zvezda.

To je i sada demonstrirala objavom na Instagramu, gde je postavila objavu na kojoj se vidi da se slikala u kožnom trikou, a mnoge je posebno zgrozilo to što je isti raskopčala kod intimnog dela.

Milica tu nije stala, već je bez pardona gurnula ruku i zavodljivo pozirala, valjda misleći da to tako treba i da se tako radi.

Ovo, svakako, nije prvi put da je Dabovićka eksplicitan sadržaj objavljivala i na drugim platformama, pa se neretko dešavalo da joj nalozi na društvenim mrežama baš zbog toga budu blokirani.

Printscreen Instagram/ stefanovamama13
Milica Dabović

Iako nema ničeg lošeg da se zarađuje novac za život putem sajta za odrasle, za osobu koja je htela da se predstavi kao heroina nacije, majka, žena koja se bori protiv nasilja, čini se da sve ono za šta se zalagala polako, ali sigurno, pada u vodu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike