Ovde živi ćerka Slavice Eklston: Za pet godina napravila sebi raj na zemlji od 200 miliona evra! (VIDEO)

20.10.2021

09:29

0

Od igraonice za decu do terena za skvoš - Petra u kući nema šta nema

Ovde živi ćerka Slavice Eklston: Za pet godina napravila sebi raj na zemlji od 200 miliona evra! (VIDEO)
Petra Eklston Profimedia - Copyright Profimedia

Jedna od naslednica najbogatije Srpkinje Slavice Eklston, Petra, u Londonu ima luksuznu kuću za čije uređenje gotovo i da ne sme da kaže koliko je iskeširala. Poznata kao „Sloane house", izgrađena je krajem 18. veka u gruzijskom stilu i važi za najatraktivniju u britanskoj prestolnici. Od bazena, preko teretane, spa centra, hamama... Pa sve do kućnog bioskopa i terena za skvoš, atraktivna bogatašica nema šta nema.

Zajedno s verenikom Semom Palmerom, pažljivo je radila na svih osam soba, čak dvanaest kupatila i, sada, kada je sve gotovo, ne krije koliko je zadovoljna rezultatima.

 

 

- „Sloane house". Trebalo mi je pet godina za ovaj projekat i ovo je sada dom koji apsolutno obožavam. Nadam se da ćete i vi uživati u obilasku. Konačno sam se odlučila da pokažem gde živim. Da budem iskrena, ne mogu da verujem da je ovo moje i da sam sve ovo uradila - priznala je na Instagramu, gde je podelila snimak koji je mnoge ostavio bez reči.

Luksuz

Par je kroz snimak pokazao kako u foajeu stoji luster od 150.000 kristala, trpezariju krasi akvarijum... A procenjuje se na neverovatnih 170 miliona britanskih funti, odnosno preko 200 miliona evra.

 

 

- Kopali smo 15 metara duboko. Gradilo se gore i dole kako bismo na imanju imali sve što je potrebno. Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dečiju igraonicu, teren za skvoš, kućni bioskop. Kuća je imala veliki potencijal da postane imanje koje oduzima dah - objasnila je za „Architectural Digest" Petra, koja je kuću pazarila po ceni od 80 miliona dolara

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike