„Tokom prvog vođenja ljubavi upala nam je policija“: Slavni par se voli 40 godina, ali nikada nisu otišli pred matičara

20.11.2023

23:20

0

Godinama važe za jedan od najskladnijih parova koje nikada nisu pratili skandali

„Tokom prvog vođenja ljubavi upala nam je policija“: Slavni par se voli 40 godina, ali nikada nisu otišli pred matičara
Copyright Profimedia

Glumica Goldi Hon će sutra napuniti 78 godina, a i dalje se žene dive njenom mladolikom izgledu. Naime, nju odaje njen prepoznatljiv osmeh za koji je delom zaslužan i Kurt Rasel sa kojim živi već 40 godina. 

Goldi je Kurta upoznala kada je imao samo 16, a ona 21 godinu, ali su im se životni putevi nakon prvog susreta privremeno razišli. 

- Imala sam 21, a on 16. Smatrala sam ga neodoljivim, ali i premladim za sebe. Kada smo se opet sreli posle nekoliko godina, odmah mi se svideo, a i istog sam se trena prisetila koliko mi se ranije sviđao. Oboje smo se zarekli da više nikada nećemo imati veze s drugim glumcima, ali nikad ne reci nikad' - ispričala je glumica.

Profimedia
 

U međuvremenu se ona udala za Bila Hadsona i sa njim dobila ćerku Kejt i sina Olivera, a Kurt sa bivšom suprugom Sizon Hambli sina Bostona. Jedno drugome su bili sudbina, te ih je život opet spojio i više se nisu razdvajali, a srećnoj porodici pridružio se još jedan član - njihov sin Vajat. 

Ovaj holivudski par važi za jedan od najskladnijih i to već punih 40 godina, ali nikada nisu stali na "ludi kamen". 

- Da sam pristala da se udam, do sada bih već odavno bila razvedena. Ako imate potrebu da se vežete za nekoga, onda je važno da budete u braku. Ali, ako ste po prirodi nezavisni, onda je bolje da se ne venčavate - rekla je jednom prilikom Goldi. 

Profimedia
 

Glumački par vrlo otvoreno govori o svojoj intimi, pa su tako jednom prilikom otkrili i kakva neprijatna situacija se dogodila kada su prvi put vodili ljubav. 

- Gledali smo film, a posle smo otišli na ples. Ludo smo se provodili, pa smo zaključili da ne želimo da se noć završi na plesu. Otišli smo u kuću koju je ona bila nedavno kupila. Popeli smo se na sprat, "razgledali" imaginarni nameštaj u nedovršenoj spavaćoj sobi. Počeli smo da vodimo ljubav. To je bilo veoma realno, a sledećeg trenutka u sobi se stvorila policija.

Naime, policija je znala da je kuća još uvek u fazi renoviranja, te su mislili da je reč o obijanju doma.

- Sve je to bilo veoma bizarno - priznao je Kurt Rasel.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike