Adelu Smajlović usred „Zvezda Granda" izdao glas! „Ovo baš nije njeno veče..." (FOTO)

18.11.2023

22:50

0

Predstavljala se s numerama „Poželi sreću drugima" i „Imam pesmu da vam pevam"

Adelu Smajlović usred „Zvezda Granda" izdao glas! „Ovo baš nije njeno veče..." (FOTO)
Adela Smajlović - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Duel Jovane Stanković i Adele Smajlović već na samom početku večerašnjih „Zvezda Granda" ostavio je ekipu žirija bez reči. Devojke su dale sve od sebe i pokazale neverovatan talenat; Jovana je izvodila „Miki, Mićo", kao i „Kuda idu ostavljene devojke", dok se Adela odlučila za numere „Imam pesmu da vam pevam" i „Poželi sreću drugima".

Konačan rezultat bio je 4:3 u korist Smajlovićeve i uprkos tome što ju je glas u jednom trenutku izdao. Saša Popović je, s druge strane, onda odlučio je da dodatno „zakuva" čitavu situaciju, pa iskoristio svoje pravo da izjednači glasove.

Saša Popović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Jovana, jako lepo, prilično zrelo pevanje. Mada si malo promašila izbor druge pesme. Adela, standardno dobra, mada joj još uvek nedostaje mentor - kazala je Ana Bekuta, a sličnog stava bila je i Viki Miljković.

Jovana Stanković, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Adela, ti moraš da se pomeriš iz ovoga, jer si u dva prethodna kruga bila ubedljivija i upečatljivija. Sad te je prvi jači protivnik malo poljuljao. Možda bih u nekom momentu dala i Jovani glas. Molim te, pazi za sledeći krug, moraš ozbiljnije i jače - posavetovala ju je pevačica, a Đorđe David imao je za nju samo reči hvale.

- Jovana, zdravo, veselo, energično i pozitivno. Što se Adele tiče, malo mi zrelije peva i jako mi se dopada. Obe ste bile sjajne večeras - rekao je on, na šta se potom nadovezala Ceca Ražnatović, složivši se s njim.

„Kao da je non-stop na tezgi!"

Adela Smajlović, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Jovana ima bolju boju glasa, a Adela kao da je non-stop na tezgi, promuklo - izjavio je bio Dragan Stojković Bosanac, ali je onda takmičarka objasnila da je bolesna.

- Čujem ja da ti je nekako zatvoren taj vokal... - dobacio je Popović, što je Adela takođe potvrdila.

Jovana Stanković, pak, nije krila da joj je velika čast to što joj je Marija Šerifović dala glas; sve vreme ponosno smeškala dok je slušala komplimente na svoj račun.

Na kraju, reč je dobila Snežana Đurišić, u čijem se timu nalazi Smajlovićeva.

- Odličan par! Ipak bih se opredelila za moju Adelu zato što znam da je bolesna i da ovo nije baš njeno veče. Znam šta ona može i verujem u nju - naglasila je ona, svakako pohvalivši i drugu takmičarku, koja ide u baraž.

Snežana Đurišić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike