Zavirite u dvospratnu kuću Milana Miloševića: Uložio je hiljade evra za stilski nameštaj i umetnine (FOTO)

12.06.2023

08:30

10

Voditelj ima čak dve dnevne sobe, pet gostinskih i nekoliko terasa

Zavirite u dvospratnu kuću Milana Miloševića: Uložio je hiljade evra za stilski nameštaj i umetnine (FOTO)
Milan Milošević - Copyright ATAImages/ M.M.

Voditelj Milan Milošević pre nekoliko godina je iskeširao nekoliko destina hiljada evra i kupio dvospratnicu u beogradskom naselju Altina. 

Milošević u kući ima čak dve prostrane dnevne sobe i pet gostinskih soba. S obzirom na to da voditelj voli da se fotografiše, tako neretko pozira u prostorijama svoje nekretnine, te su tako njegovi fanovi mogli videti da su zidovi dnevne sobe, kao i hodnici ispunjeni vrednim umetninama. 

Ceo enterijer Miloševićeve nekretnine je uređen je stilskim nameštajem koji je Milan pronalazio i kupovao u antikvarnicama širom Evrope, a kako je svojevremeno ispričao, najveći deo vremena provodi u dnevnom boravku.

- Najviše vremena provodim u dnevnom boravku iskreno, jer tu se osećam nekako domaćinski, ne znam to da opišem. Ovo je moja prva nekretnina u životu i dopuštam sebi malo tog hedonizma, a kojeg je dnevni boravak prepun. Uživam, prosto je. Omiljeni kutak nemam jer mi se dešava da dok odmaram u dnevnom boravku pomislim da mi je tu upravo tu najlepše, a onda se preselim u spavaću sobu i kažem sebi eh, ovde mi je najlepše… Verujte mi da to isto činim i u kuhinji, kupatilu i garderoberu, a o dvorištu da ne pričam - rekao je Milošević ranije za medije.

Gotovo svaka soba ima terasu, a ona u prostranom dvorištu poseduje i ljuljašku gde Milošević obožava da provodi dane ispijajući kafe i upija sunčeve zrake. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike