Komšije Dušice Jakovljević otkrile sve o voditeljki: "Antipatična mi je, ne bih popila kafu sa njom"

17.11.2023

15:28

0

Više je pozitivnih komentara

Komšije Dušice Jakovljević otkrile sve o voditeljki: "Antipatična mi je, ne bih popila kafu sa njom"
Dušica Jakovljević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

Dušica Jakovljević nedavno je sve iznenadila odlukom da posle deset godina rada na televiziji Pink da otkaz. 

Komentari njenih komšija su podeljeni, ali ipak preovlađuju oni pozitivniji.

- Uvek smo je slabo viđali jer puno radi. Živi kao vampir. Kada je noću na televiziji, ceo dan prespava, što je negde i normalno, a većina nas stanara, cirkuliše obrnuto. Otkako sam je upoznala, žena je fina, na mestu, javi se, ne glumi zvezdu, kao mnoge njene koleginice koje verovatno imaju i manje prava da to rade - rekla je jedna gospođa za Blic, koja je dodala:

- Žao mi je što je otišla sa “Pinka”, gledala sam tu televiziju samo zbog nje, upalim malo pred spavanje. Kada se sretnemo, prokomentarišemo aktuelnosti. Ne skida osmeh sa lica, eto, to je nešto što me uvek oduševi, a takva su joj i deca.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ove reči potvrdile su i druge komšije, te istakle da su joj deca veoma vaspitana, kao i da nisu bučni stanari.

- Već sam u godinama i ne provodim puno vremena sa komšijama. Nemam ništa protiv nje. Uvek pozdravi i mene i suprugu, njeni klinci takođe, a ono što mi je bilo najvažnije uvek, ne samo kod nje, nego kod svih, je da nisu bučni - kratak je bio drugi komšija.

Ono što je mnoge zanimalo jeste da li Dušica ima nekog partnera, ali ljudi iz njene zgrade tvrde da je nikada nisu videli u muškom društvu.

ATAImages/M. M.
 

- Veoma je privržena deci i posvećena poslu. Nismo je nikada videli u društvu nekog muškarca. Ona je privlačna žena, tvrdim i u ime jačeg pola, sigurno da je mnogi i spopadaju, ali baš drži do sebe i ne izlaže se tek tako u javnosti sa partnerima - istakla je komšinica Maja, a druga je dodala: 

- Žena je pravi primer kako može da se uživa i sa 40 godina. Nisu samo dvadesete sinonim za mladost. Često i sama ističe, a to i vidimo, da joj je porodica na prvom mestu, a kako sam nedavno i pročitala, sada ima nekog dečka.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ipak, jedna od žena rekla je da joj se Dušica ne dopada.

- Dušica jednostavno nije tip osobe sa kojom bih popila kafu. Ne kaže, možda ne bi ni ona sa mnom, ali eto, uvek mi je bila antipatična. Javimo se uredno jedna drugoj u prolazu, ali ništa više od toga. Ne sviđa mi se što se toliko operisala. To je jedna od stvari koja me odbija.

S druge strane, njena deca dobila su samo pozitivne komentare.

- Kada je na odmoru, ode negde sa decom, veoma im je posvećena. Mnogo mi se sviđa ta njena strana. Ljudima koji je ne poznaju se čini da je isključivo u poslu, ali to nije istina. I oni su veoma kulturni, porasli su već i sada se naročito vidi da su lepo vaspitani - rekla je jedna gospođa. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike