Suzana Mančić se od prvog muža razvela na 1. april: Nije bila šala! Pred rastanak joj nabijao grižu savesti!

15.11.2023

21:50

0

Vodila je buran ljubavni život, a sada je u braku sa Simeonom Ocomokosom

Suzana Mančić se od prvog muža razvela na 1. april: Nije bila šala! Pred rastanak joj nabijao grižu savesti!
Suzana Manlčić - Copyright 24sedam/M.G.

Suzana Mančić ispričala je kako joj je prvi suprug Nebojša Kunić nabijao grižu savesti neposredno pre nego što su se razveli. Njih dvoje su dobili dve ćerke, Teodoru i Nataliju.

- Ja sam uvek bežala od veza sa kolegama. Ne treba mi ni harmonikaš, ni bubnjar, ni voditelj, ni glumac u kući, dosta mi je mog posla. Dosta mi je sebe same. Međutim, taj naš spoj je imao i svoje pozitivne strane, baš profesionalne jer je jedini on mogao da razume šta znači ta turneja, šta znači to putovanje zato što smo vodili isti život. Venčali smo se godinu dana posle tog pogleda, sudbinskog, baš na taj dan. Ja sam to negde zapisala. I dobili smo dve divne ćerke... - opisala je voditeljka.

ATAImages/Antonio Ahel
Suzana Manlčić

 

"Govorio je da deca stangiraju"

Nakon brojnih izazova koje su im se dogodile, odlučili su da se rastanu, ali pre toga, voditeljka je prošla kroz agoniju.

- U svemu tome smo se mi nekako pogubili. I kako su godine prolazile, meni je bilo jasno da naša ljubav bledi, ma koliko sam želela da je vratim. Jer divno je kad se uzmete iz ljubavi. Pa kad se posveđate i kad ništa ne ide kako treba, udahneš duboko, zažmuriš i setiš se kako ti je nekad bilo lepo sa tim istim čovekom. Ajde da probamo još jedanput. Ali eto, nije išlo. I tada sam se prvi put obratila za pomoć psihologu - iskrena je Mančićeva.

24sedam/M.G.
Suzana Manlčić voditeljka

 

- On je išao na to da izazove grižu savesti kod mene. Govorio je da deca stagniraju, da ova muca, da ova piški u krevet, da ovo, ono. Jednostavno sam dovela porodicu u situaciju koja svima šteti. - Ja sam bila jako ljuta. I rekao, nećeš ti mene. I raspitam se koji je to dobar psiholog sa kojim ja mogu da popričam. I vidite, to je interesantan pristup, profesionalni. A sad pita ona mene u čemu je problem. Ja kažem, u čemu, a ona me pita, a kako to vama ranije nije smetalo? I tu se ja zamislim nad samom sobom - kaže između osalog Suzana i dodaje: - Život se nama jako, jako poigrao, mnogima još gore u ono vreme devedesetih. Ali, eto, to vam je tako bilo i mi se razvelo smo na prvi april. A nije bilo šala - izjavila je Suzana u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike