Bivša žena Momčila Otaševića ima novu ljubav? Svi tvrde da je započela vezu sa ovim muzičarem

15.11.2023

12:25

0

Ona se o tome još nije oglašavala, pa samim tim nije ni potvrđeno da su zajedno

Bivša žena Momčila Otaševića ima novu ljubav? Svi tvrde da je započela vezu sa ovim muzičarem
Jelena Perčin i Momčilo Otašević - Copyright Instagram screenshot/olicmom

Početkom ove godine odjeknula je u domaćoj javnosti vest da se glumački par Momčilo Otašević i Jelena Perčin razvode. Navodno je Jelena sada pronašla novu ljubav.

Kako se navodi, ona je započela emotivnu vezu sa muzičarem Ante Gelom. Kako piše "Slobodna Dalmacija", Ante je prošle subote bio u splitskom klubu na nastupu benda "Prva liga", gde se družio s glumicom Jelenom i delovali su prisno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @perjelka

- Prvi put ih vidim u tom klubu, većina se iznenadila kad ih je ugledala jer je Split malen grad, svi se znaju, a i mesta za izlazak je svega nekoliko. Prvo smo prepoznali poznatu glumicu, a tek onda shvatili ko je s njom. Povukli su se u zadnji deo kluba tako da se nisu ni isticali previše - tvrdi za Slobodnu Dalmaciju izvor koji ih je vidio i kako klub napuštaju zajedno, a navodno se i u zagrebačkim kuloarima u poslednje vreme sve više šuška o bliskosti muzičara i glumice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ante Gelo (@ante.gelo)

- Da, oni su zajedno već neko vreme i to je sve što ću vam reći - rekao je drugi izvor blizak paru za gorenavedeni medij.

Podsetimo, Momčilo Otašević nedavno je govorio o razvodu od koleginice Jelene Perčin sa kojom je bio u braku od 2018. godine. Njih dvoje su u braku dobili dvoje dece, ćerku Mašu (5) i sina Jakšu (3).

Amir Hamzagic/ATAImages
Momčilo Otašević

- Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak sveta. Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rešenje za decu i po tome se ravnao. Nisam imao mnogo vremena da očajavam. Danas se trudim da mislim pozitivno i da se organizujem što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promena je ogromna, a deca su sad na prvom mestu - izjavio je nedavno Momčilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike