Retka fotografija Tee Tairović iz detinjstva: Pozirala sa junakom iz poznatog crtanog filma, a da vidite tek kako je izgledala (FOTO)

07.11.2023

08:30

0

Pevačica je i tada volela da bude stilizovana

Retka fotografija Tee Tairović iz detinjstva: Pozirala sa junakom iz poznatog crtanog filma, a da vidite tek kako je izgledala (FOTO)
Tea Tairović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tea Tairović važi za jednu od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, a to govore i njeni uspesi koje je ostvarila ove godine. 

Na jednoj Instagram stranici osvanula je pevačicina fotografija iz detinjstva, na kojoj pozira sa Duškom Dugouškom, što i ne čudi, pošto Tea i danas voli crtane filmove.

Ona je i tada bila veoma stilizovana, pa je jednostavnu belu majicu i farmerke začinila belom maramom oko struka, dok je na glavi ima pink šeširić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Tea je, inače, obožavala da gleda crtane filmove sa majkom, koja je to i otkrila svojevremeno.

- Meni su najlepši bili naši vikendi. Ja sam bila zauzeta tokom nedelje, radila sam na više televizija, a ona vrtić ili škola, kasnije i srednja škola, ali zato su vikendi bili samo naši. Kada se probudimo ili ona dođe kod mene u krevet ili ja kod nje i uključimo crtani, dugometražni, odgledamo i onda planiramo polako dan - ispričala je Teina mama.

ATAImages/ M.M.
Tea Tairović

Inače, na fotografiji sa Teom se nalazi još jedna devojčica, ali nije poznato ko je u pitanju, s obzirom na to da je Tairovićeva jedinica. Ona je jednom prilikom priznala da joj je uvek falilo da ima brata ili sestru.

- Volela bih da imam petoro dece, tri sina i dve ćerke. Ja sam jedinica i čitavog života su mi falili brat i sestra - rekla je pevačica svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike