Big Mama posle dužeg vremena u javnosti: Pevačica više ne izgleda ovako i ne živi u Srbiji! (FOTO)

09.11.2023

14:36

0

Otkrila je i da je došlo do promene na emotivnom planu

Big Mama posle dužeg vremena u javnosti: Pevačica više ne izgleda ovako i ne živi u Srbiji! (FOTO)
Svetlana Tanasić Big Mama - Copyright Printscreen/YouTube, Zvezde Granda

Svetlana Tanasić, poznatija kao Big Mama, proslavila se u takmičenju "Zvezde Granda", a iako su joj predviđali veliku karijeru, to se nije desilo.

Danas, ona više ne živi u Srbiji, a došlo je i do promena u njenom emotivnom životu.

- Preselila sam se 2020. godine. Tamo živim i radim. Udala sam se! – rekla je ona sa osmehom, a potom otkrila da li ima zakazanih svirki u Nemačkoj.

- Iskreno, kada su zvezde u pitanju čini mi se da je posao na istom nivou. A ovako ima posla, ne mogu da kažem da nema, ali ne u onom intenzitetu kao pre. Skoro je bio moj dragi Darko Lazić, ali na žalost pošto sam imala isto veče svirku nisam mogla da dođem. Uskoro stiže i Halid Bešlić, dolazi Severina, uglavnom ima dešavanja - istakla je Svetlana u emisiji "Pesmom za dušu".

Svi su primetili i da ne izgleda isto kao kada smo je upoznali - Svetlana je danas vatrena plavuša, a promenila je i stil oblačenja.

Karijera Big Mame

Kao što smo pomenuli, ona se proslavila u muzičkom takmičenju, a njenim glasom su mnogi bili oduševljeni. Pobedu nije odnela, ali je popularnost dobila.

Nedugo potom je odlučila da se oproba i u rijalitiju. Ona je učestvovala na "Farmi", gde je bila najbliža sa Milanom Topalovićem Topalkom. Tu su je ljudi upoznali na drugačiji način, a mnogima se nije dopalo njeno ponašanje.

Iz rijalitija je ispala, a kako je priznala, najviše joj je nedostajao muž. 

Printscreen YouTube/Zvezde Granda
Svetlana Tanasić Big Mama nekada

Iz javnosti se povukla, ali je nepoznato da li je to učinila svojom voljom ili je jednostavno interesovanje za nju splasnulo. Da bi obezbedila sebi dovoljno novca, prodavala je svoje polovne cipele preko društvenih mreža.

Pre nekoliko godina je otkrila da je imala privatnih problema, a kako je sada otkrila da se udala, pretpostavlja se da se rastala od bivšeg muža i našla novog, sa kojim živi u Nemačkoj. 

U to vreme je htela da se vrati na scenu, ali joj ni to nije pošlo za rukom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike