Tejlor Svift se od turneje dobro obogatila! Evo koliko miliona će biti „teža” kad završi sezonu

17.08.2023

07:45

0

Za jedan koncert zaradi 13 miliona

Tejlor Svift se od turneje dobro obogatila! Evo koliko miliona će biti „teža” kad završi sezonu
Tejlor Svift - Copyright Profimedia

Tejlor Svift nosi titulu jedne od najbogatijih inostranih pevačica. Njeni koncerti su i te kako posećeni, a od prodaje karata zarađuje milione. Ovogodišnja turneja joj je odlično krenula, te preti da uđe u istoriju. 

Pevačica je turneju započela u martu u Arizoni, i od tada ne staje, a trenutno je na svojoj šestoj turneji. O uspehu iste je i suvišno govoriti. Mnogi koncerti su prodati u rekordnom roku, a bilo je i onih za koje se i tražila karta više. 

Profimedia
Tejlor Svift

 

Dok pevačica završabva prvi deo ove turneje, koji je bio na teritoriji Amerike, postala je prva koja je dostigla zaradu od milijardu dolara od prodaje ulaznica, kako piše Economic Times.

S obzirom na to da njena turneja još uvek nije gotova, mnogi predviđaju da će njena zarada dostići 1,5 milijardu dolara. No to i nimalo ne čudi, budući da jedna karta u proseku košta 245 dolara, te za jedno veče zaradi neverovatnih 13 miliona.

Profimedia
Tejlor Svift

 

Podsetimo, da je Sviftova široke ruke govori i to da je svoju zaradu od prethodnih turneja delila sa svojim timom saradnika, budući da su i oni zaslužni za uspeh i bogatstvo koje je stekla.

Ona je vozačima koji prevoze opremu dala bonus od 100.000 dolara, svakom, a ni ostali radnici - od plesača, preko tehničara, onih zaduženih za ketering - nisu loše prošli, s obzirom na to da je pop zvezda dala preko 55 miliona dolara na njihove bonuse. 

Na njenim koncertima su viđeni Dru Barimor, Ris Viderspun, Điđi Hadid, Pol Rad i brojne druge zvezde.

Inače, prema Forbsovoj lisi u junu ove godine, Sviftova je držala visoko 34 mesto sa novcem koji poseduje.

 Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike