Luna Đogani skinula konce posle carskog reza: Rana boli, ali mi je lakše! Otkrila i na koga beba liči

14.10.2023

14:16

0

Evo šta misli o trećem detetu

Luna Đogani skinula konce posle carskog reza: Rana boli, ali mi je lakše! Otkrila i na koga beba liči
Luna Đogani - Copyright Printscreen/Youtube/Sikter Tube

Luna Đogani, nedavno je na svet donela još jednu devojčicu koja je dobila ime Lana. Influenserka je otkrila svoja osećanja i utiske, nekoliko dana posle izlaska iz porodilišta.

  Dobro sam. Kad sam se prvi put porodila, bila sam nekako tužna, plakalo mi se, bila sam baš emotivna, ali sada sam ojačala. Rana naravno da boli, to je jedna vrsta operacije. Meni je to kao kad se povredim pa mi zarasta krasta. Lakše je kad se skinu konci. Sada sam malo "minimalna", pazim kako se krećem i slično, ali uskoro ću moći da idem napolje - započela je Luna, pa istakla kako je starija ćerka Mia mnogo zavolela mlađu sestru.

Printscreen/Youtube/Sikter Tube
 

 

- Imam isti, identičan osećaj i prema Lani. I ja sam bila u fazonu kako ću nekoga toliko da volim pored moje Mije, ali ne, to je ta najveća bezuslovna ljubav - kaže Luna, i otkrila da Lana liči na nju.

- Marko je već na ultrazvuku rekao da je ona Đogani strana. On je i nakon porođaja rekao ovo je Luna. Nije na Miju, ona će se menjati, ali je činjenica i da mama ima neke zasluge - rekla je Đoganijeva, koja bar za sada ne želi treće dete.

- Rano je da pričamo o tome, a ako bi planirali još jedno dete ne bi bilo u skorije vreme. Ne mogu više da budem trudna, hoću da se sredim malo, da izgledam dobro i da budem zgodna mama sa dvoje dece, a kasnije, ako Bog odluči, naravno - izjavila je Luna na Jutjub kanalu.

Podsetimo, Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković u braku su od 2021. godine, kada su i dobili prvu ćerku Miju.

ATAImages/Antonio Ahel
 

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike