Poznata pevačica progovorila o porocima: "Bila sam zavisnica od lekova za menstrualne bolove"

11.11.2023

22:39

0

Poznata pevačica progovorila o porocima: "Bila sam zavisnica od lekova za menstrualne bolove"
Niki Minaž - Copyright Profimedia

Niki Minaž je u nedavnom intervjuu priznala da je godinama bila zavisnica lekova za menstrualne bolove, kao i da to ne nije uopšte bezazleno kao što zvuči. 

- Niko mi nije rekao da to stvara zavisnost. Srećom, uspela sam da se otrgnem. Ali jednom zavisnik, uvek zavisnik. Ako ste ikada iskusili zavisnost od bilo čega, uvek morate dva puta ili tri puta da razmislite o izborima koje donosite - izjavila je reperka.

Kasnije je priznala i da ona nije bila jedina zavisnica u porodici. Naime, njen otac je tokom Nikinog detinjstva prodavao njene diskove i igrice kako bi obezbedo novac za narkotike. 

Niki Minaž, Profimedia
 

- Shvatam sada da ti ljudi nisu donosili takve odluke jer su hteli da povrede svoju porodicu. Zavisnost je preuzela njihova tela i njihove živote. I oni su bili žrtve - rekla je ona.

Minaž je dodala i da je slavnim osobama posebno teško u borbi sa zavisnošću. 

- Pogledajte neke od naših najvećih slavnih ličnosti. Na kraju ili budu ismejani zbog čega nisu izlazili iz kuće, poput Majkla Džeksona ili ih kritikuju kao što su kritikovali Vitni Hjuston, ili vode tu bitku u tišini kao što je to činio Princ - rekla je Niki Minaž.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike