Šta je danas sa bivšom Mis Jugoslavije koja je zavela Dikaprija? Dnevno je zarađivala do 3.000$, a onda su isplivale šok fotografije! (FOTO)

11.11.2023

08:45

6

Skandal ju je umalo koštao karijere

Šta je danas sa bivšom Mis Jugoslavije koja je zavela Dikaprija? Dnevno je zarađivala do 3.000$, a onda su isplivale šok fotografije! (FOTO)
Bernarda Marovt - Copyright Youtube screenshot / VTV Studio

Bernarda Marovit svojevremeno je zahvaljujući brojnim anketama bila proglašena najlepšom misicom koju je nekadašnja Jugoslavija ikada imala. Godišnji kalendar jednog magazina za 1982, koji je u socijalizmu zamenjivao „Plejboj" („Start"), zbog njenih fotografija bio je prodat u čak 350.000 primeraka.

Za Mis Jugoslavije ova Slovenka bila je izabrana baš te godine u Zagrebu, a na izboru za najlepšu ženu sveta u Londonu ušla je u polufinale. Međutim, zbog provokativnih fotografija koje su bile objavljene u prethodno pomenutom magazinu izgubila je titulu. Pošto su procurile u javnost objavio ih je bio „Daily Mirror", pa su je tako diskreditovali.

 

 

- Moglo je i moralo (bolje). Neverovatno je koliko je naša cura bljesnula u Londonu, pojavom i garderobom. Uz iskustvo profesionalne manekenke i foto modela, Bernarda je pobegla ostalim devojkama za tri koplja. Bila je obučena kao kraljica, superiorna u svemu, ponosna. Trideset majstora svetske fotografije nisu se uopšte razmišljali da odmah i samo njoj dodele laskavi naziv i trofej najfotogeničnije devojke na planeti. Međutim, tada su počele i „igre iza kulisa"... - istakao je akonto te priče Džavid Husić, koji je bio glavni i odgovorni urednik revije „As", prenosi „Wanted", a kasnije i sama Bernarda je pričala o tome koliku je tek neprijatnosti zbog svega doživela u Ljubnu, gde je živela sa svojom porodicom.

„Bili su šokirani pikantnim fotografijama!"

 

 

- To je malo mesto i ljudi o tim izborima pričaju svašta. To je po njima nemoralno, a još kad su izašle one malo pikantnije sličice u „Startu", bili su šokirani - prokomentarisala je jednom prilikom ona, koja je posle drame možda ostala bez titule Mis sveta, ali je osvojila zvanje Mis fotogeničnosti i nastavila je da se bavi modelingom.

Top modelom Italije bila je, štaviše, proglašena 1990, pa Top modelom Evrope dve godine kasnije, a pisalo se i o tome kako je u svojim najvećim danima slave zarađivala po 3.000 dolara dnevno.

Kretala se u visokim krugovima, a postojali su i napisi o tome kako je šarmirala Leonarda Dikaprija, s kojim i danas ima fotografije na Instagramu.

 

 

Marovitova se još uvek bavi manekenstvom, a i vlasnica je škole manekenstva. Takođe, menadžerka je mladim koleginicama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike