Zvezda serije "Vampirski dnevnici" živi na farmi: Žene su ludele za Ijanom Somerhalderom, a on zbog nje život promenio iz korena

11.11.2023

08:00

0

Posvećen je zaštiti životne sredine

Zvezda serije "Vampirski dnevnici" živi na farmi: Žene su ludele za Ijanom Somerhalderom, a on zbog nje život promenio iz korena
Ijan Somerhalder - Copyright Profimedia

Glumac Ijan Somerhalder proslavio se ulogom Dejmona Salvatorea u seriji "Vampirski dnevnici", kada je osvojio srca žena širom sveta. U tom periodu njegovo srce osvojila je koleginica Nina Dobrev, ali su posle tri godine veze raskinuli. 

Za razliku od ove romanse koja je medijski bila veoma ispraćena, Ijan je u vezu sa Niki Rid ušao tiho. U tajnosti su se i venčali, a onda 2017. godine dobili ćerku. Posle šest godina par je dobio i sina, a Niki je odlučila da se porodi kod kuće. 

 

 

Porodični život vode daleko od gradske vreve, na selu i to u okruženju prirode i životinja. Par ima čak 18 kućnih ljubimaca, a uzgaja lavandu, ruzmarin i krastavce.

- Šetnja kroz farmu sa decom, psima i porodicom. Stalno nešto skidate sa drveća ili žbunja, izvlačite se iz zemlje i hranite sve dok se krećete kroz farmu - rekao je on za E!, pa dodao:

- Ima mnogo posla, ali je neverovatan osećaj. Kada svi živimo zajedno na farmi, to me čini posebnim. 

Glumu je zamenio poljoprivrednim poslovima, a u studio se vraća povremeno kada govori za svoje dokumentarce.

 

 

- Mi smo ljudi na farmi, proizvodimo većinu sopstvene hrane, ja živim u svojim kaubojskim čizmama - rekao je Somerhalder. 

Spojio je lepo i korisno, te većina projekata na kojima radi govori o tome kako fokusiranje na regenerativnu poljoprivredu može pomoći u borbi protiv klimatskih promena.

 

 

- Odstupio sam od glume pre nešto više od četiri godine da bih odgajio svoju decu, pokrenuo svoje kompanije i ove filmove.

Iako je i ranije bio pristalica zaštite životne sredine, uloga roditelja samo je pojačala njegovu ljubav prema prirodi, jer kako kaže, sada je "svestan da nije sam".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike