Srđan Predojević ostao bez jutarnjeg zbog Jovane Jeremić? "Mnogi se diče da su veliki, a ne mogu vodu da mi nose"

10.11.2023

12:36

1

Voditeljka se oglasila za 24sedam, te otkrila da ona nikoga ne menja, već samo osvaja teritoriju

Srđan Predojević ostao bez jutarnjeg zbog Jovane Jeremić? "Mnogi se diče da su veliki, a ne mogu vodu da mi nose"
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U domaćim medijima je danas odjeknula vest da će Jovana Jeremić početi da vodi jutarnji program na televiziji Pink i petkom, a ne samo vikendom, kako je to do sada bio slučaj.

Međutim, kako se nedavno Srđan Predojević vratio u jutarnji na Pinku i počeo da vodi ovu emisiju samo petkom, postavilo se pitanje da li ovo sada znači da će Jovana njega zameniti ili će, pak, možda udruženim snagama raditi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Srđan Predojević

Tim povodom smo pozvali Jeremićevu, koja je istakla da su nju rezultati doveli do mesta gde je, te da ona nikad nikog ne menja.

- Ne menjam ja nikad nikog, ja jednostavno osvajam svoju teritoriju i uvek vodim sama. Već neko vreme su postojali pregovori da vodim jutarnji i petkom, jer je moj jutarnji program najgledaniji već pet godina - rekla je Jovana za 24sedam, pa dodala:

- Mene su na to mesto doveli rezultati, ovim sam pokazala da sam najjača. Isto kao što Sarapa radi četiri dana, tako ću ja raditi tri, jer smo mi i naši rezultati to dokazali. A i ovima koji se diče time da su mnogo veliki novinari sam samo pokazala da ne mogu ni vodu u studio da mi donesu kad ja vodim program. Tron pripada samo najjačima - zaključila je Jovana.

ATA Images/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

Podsetimo, kako se pisalo, Jovana je za vođenje jutarnjeg programa i petkom dobila povišicu od čelnika Pinka Željka Mitrovića, a navodno i automobil od 30.000 evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike