Slavko Kalezić otvoreno o vezi s Marijom Šerifović: To je bio trik, ali sam zahvalan što se desio!

29.10.2023

10:40

0

Jedini je muškarac kog je svojevremeno predstavila javnosti kao svog dečka

Slavko Kalezić otvoreno o vezi s Marijom Šerifović: To je bio trik, ali sam zahvalan što se desio!
Slavko Kalezić - Copyright Youtube screenshot / Jutarnji Program TV Happy

Marija Šerifović svoj ljubavni život inače čuva podalje od znatiželjnih pogleda, međutim, svojevremeno, pevačica je kolegu sa scene iz Crne Gore, Slavka Kalezića, predstavila kao svog izabranika. Prema ondašnjim napisima - oko pola godine bili su u romansi, ali su detalje skrivali od javnosti.

Kasnije, pak, u autobiografskom dokumentarnom filmu „Ispovest" priznala je da je naklonjena ženskom polu, dok je Slavko posle 16 godina prekinuo tišinu akonto svega objašnjenjem kako je i njihova veza u stvari bila farsa.

Marija Šerifović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- To je nešto što sam zahvalan da se desilo. Sa Marijom sam bio mnogo blizak, ali naravno da je to bio marketing. Nemam problem s tim - istakao je u intervjuu za crnogorsku „E" televiziju, napominjući kako je to bila ideja njenog tima, dok on lično ništa sam nije „namestio".

„Svakog čuda za tri dana dosta..."

 

 

- Mnogo sam je gotivio i pustio sam da se to dešava. To mi nije trebalo u životu. Ali, ako me pitaš, iz ove perspektive, na tome sam sad i te kako zahvalan, zato što sam posle toga znao kako ne želim dalje. I to je nešto što je sad prošlo. Svakog čuda je tri dana dosta. Bilo bi interesantno da je to sad pitaju ljudi, zašto joj je trebao takav marketing? I ja sam bio evrovizijski predstavnik koji je napravio ozbiljan bum. Marija je pobedila, ali nje nema više u evrovizijskim krugovima. Ja sam bio maltene poslednji u polufinalu, a i dalje haram Evropom, mnogo nastupam - ispričao je potom on.

Podsetimo, Marija i Slavko vezu su navodno bili otpočeli 2007. godine, ubrzo nakon njenog velikog trijumfa na „Evrosongu". Po prekidu romanse, on je nastavio sa svojom karijerom; Crnu Goru je predstavljao na „Evroviziji" 2017, a učestvovao je i u britanskom „X Faktoru", ne skrivajući oduševljenje pevačicom Nikol Šerzinger.

Nikol Šerzinger, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike