Tihomir Stanić preko 30 godina voli Jelenu: Nedavno sam je zaprosio - odbila je

09.11.2023

10:34

0

Kada se zaljubio u nju ostavio je prvu suprugu

Tihomir Stanić preko 30 godina voli Jelenu: Nedavno sam je zaprosio - odbila je
Tihomir Stanić - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

Glumac Tihomir Stanić otkrio je da su se njegovi roditelji upoznali na neobičan način. Naime, Stanić pored dva rođena brata ima i dva polubrata, a njegova majka pre venčanja nije bila upoznata sa životom koji je ranije vodio Stanićev otac, 

- Otac je bio učitelj i onda je dao oglas. Učitelj traži ženu. Kažu da je mami neko drugi odgovorio na taj oglas. On je došao i nije rekao da je bio oženjen i da ima sinove. Šifra na tom oglasu je bio naslov romana Fransoa Sagan „Dobar dan, tugo". 

Tanjug/ Dragan Kujundžić
 

- Kada se mama nekad žalila na život koji vodimo, on bi joj rekao šta se žali, kada je na oglasima pisalo: "Dobar dan, tugo". Sudbinski susret ljubavi im je bio. Dopali su jedno drugom. On je posle tvrdio da mu je poslala lažnu fotografiju. Govorio je da to nije ona, ali to nije istina, naravno - rekao je glumac za Kurir.

Poput oca, i Tihomir je imao dve ozbiljna veze. Prva je krunisana brakom i to dok je još bio student. Naime, u pitanju je Belgijanka Lilijana Luis Vermiš, a oni su i danas u odličnim odnosima. 

- Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut - rekao je glumac, prenosi "Glossy".

ATA Images/Antonio Ahel
 

U međuvremenu je upoznao sadašnju partnerku Jelenu sa kojom ima dve ćerke, stariju Milenu Hanu i mlađu Sofiju Nađu. 

Ipak, oni nikada nisu ozvaničili njihovu ljubav.

- Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je - istakao je glumac.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike