Lea Kiš je mislila da je Đani kuvar! Tražila od pevača da se presvuče u belo odelo i stavu kapu: On nije znao šta ga je snašlo!

18.10.2023

11:55

0

Tada, ona nije imala pojma kako Trajković izgleda, a delovao joj je „kao neko ko može da skuva dobar ručak"

Lea Kiš je mislila da je Đani kuvar! Tražila od pevača da se presvuče u belo odelo i stavu kapu: On nije znao šta ga je snašlo!
Lea Kiš, Radiša Trajković Đani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lea Kiš je tokom svoje bogate karijere brojne ličnosti ugostila, ali i dan-danas pamti šta se desilo pošto je pozvala Radišu Trajkovića Đanija ne znajući kako on izgleda.

Uverena da je on kuvar, tražila je od pevača pred čitav šou i da se obuče u uniformu „jer je takav koncept", što je njega ostavilo u ozbiljnom čudu.

Radiša Trajković Đani, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Kada sam došla na televiziju „Pink", mnoge pevače koji su tada bili aktuelni nisam znala. Mi smo se na RTS strogo držali nekog koncepta, a na „Pinku" je to moralo da bude komercijalno, jer takav tip emisije donosi novac. Jedno je biti urednik na RTS, a sasvim drugo na komercijalnoj televiziji - počela je Lea kao gošća „Ispovesti", a onda je nastavila rečima:

- Tada je Đani bio hit, imao je neku popularnu pesmu, neko mi je rekao da ga zovem u emisiju, ja sam ga pozvala i u tom trenutku nisam znala kako on izgleda. Čula sam za njegovu pesmu, znam da je bila hit, ali privatno nisam slušala njegovu muziku. Đani je došao i meni se učinilo da je on kuvar u emisiji, po fizičkom izgledu i građi tela mi je delovao kao neko ko može da skuva dobar ručak, a ne da peva.

Voditeljka je zatim objasnila i kako mu je prišla, ne bi li mu „dala do znanja da treba da se presvuče, pošto je kuvar".

„Lea, ne blamiraj se!"

Lea Kiš, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Pitala sam organizatorku koja je bila na smeni da li je stigao kuvar, ona je rekla jeste i, ja vidim Đanija koji je bio obučen u sako, pantalone, jaknu i ja mu priđem i kažem: „Molim vas, gospodine, ali koncept moje emisije je takav da kuvar mora da ima kapu i belo odelo". Čovek nije znao o čemu se radi - izjavila je, piše dalje „Nova", a ona je dodala kako ju je asistentkinja „probudila" poručivši joj da se, ni manje ni više, ne blamira.

- Došao je do moje asistentkinje Marije i rekao: „Što ja moram da se obučem u kuvara?" Ona je shvatila da ja pojma nemam ko je Đani i rekla mu (je): „Ma, Lea se šali, slobodno ti ostani u tome". Onda mi je na papiru napisala: „Ne blamiraj se, kuvar je stigao, ovo je pevač koji sada ima hit". Svaki put sad kada sretnem Đanija pitam ga: „Šta kuvaš danas?" - zaključila je Lea.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike