Kajli Džener u drugom stanju?! Sve ukazuje na to da milijarderka ponovo krije trudnoću

14.08.2021

17:18 >> 17:44

0

Autor: Marija Mitić

Fanovi su posumnjali i imaju dobre razloge

Kajli Džener u drugom stanju?! Sve ukazuje na to da milijarderka ponovo krije trudnoću
Copyright Kajli Džener, Printscreen Youtube/Kylie Jenner

Kako je uspešno skrivala svoju prvu trudnoću, fanovi su ubeđeni da je najmlađa mlijarderka na svetu Kajli Džener ponovo u blagoslovenom stanju te da to krije od znatiželjne javnosti.

Naime, sumnju kod fanova i Kajlinih pratilaca pogrejale su njene objave na društvenim mrežama, među kojima nema slika njene cele figure, a takođe starleta objavljuje samo stare slike.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели King Kylie 🤍 (@kayliejenner)

Ono što je dodatno nateralo fanove da posumnjaju da je Kajli u drugom stanju jeste to što nije upriličila zabavu za svoj rođendan koji je bio nedavno.

Takođe, ni njeni najbliži prijatelji nisu objavili baš nijednu fotografiju sa Kajli na dan njenog rođendana, kao što je slučaj i sa njenom bliskom prijateljicom Stejsi, koja je to činila vrlo često.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели King Kylie 🤍 (@kayliejenner)

Takođe, jedna devojka na TikToku primetila je da je na društvenim mrežama objavljen video gde se vidi da Kajli ima zelene nokte, dok je isti taj dan na rođendanskoj fotki imala bele, navodeći da je čudno da je baš na dan proslave starleta posetila manikira…

Podsetimo, Kajli je prvu trudnoću uspela da krije od javnosti i medija čitavih devet meseci, a za malu Stormi rekla svima tek kada se porodila. Ovo je svima bilo čudno, ali Kajli je to objasnila rekavši da je u prošlosti bila izlagana ogromnim pritiscima javnosti te nije želela da oni utiču na njenu trudnoću. Da li je to slučaj i sada, vreme će pokazati.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike