Nući sportska verzija Kasandre! Panića isprozivali zbog stajlinga na MAC-u, on im odbrusio: Muževniji sam od svih vas šmekera

27.01.2023

18:17

0

Treper je nosio znojnicu za glavu na koju su prišiveni biseri, skoro istovetni onima koje je nosila Koraima Tores

Nući sportska verzija Kasandre! Panića isprozivali zbog stajlinga na MAC-u, on im odbrusio: Muževniji sam od svih vas šmekera
Igor Panić Nući - Copyright Printscreen/Youtube/Kasandra EMDT

Igor Panić Nući je tokom druge večeri Music Awards Ceremony zajedno sa kolegom Mihajlom Veruovićem Vojažom osvojio nagradu u u kategoriji New age kolaboracija godine.

Osim što je dobio komplimente na račun nastupa i pesme, Nući se suočio i sa kritikama zbog svog sinoćnog stajlinga. Kako je dres kod bio belo, Nući je probao jedan modni eksperiment koji se nekima nije dopao. 

ATA Images
Igor Panić Nući

Nućijev korset, ali i modni detalj na glavi, zbog koga su ga mnogi uporedili s čuvenom Kasandrom iz istoimene latino serije, je ono zbog čega su repera najviše prozivali. Naime, on je na znojnici za glavu imao prišivene bisere, skoro istovetne onima koje je glumica Koraima Tores imala u pomenutoj seriji. 

- „Stavi kreon i korset i opet izdominira”, Nući sportska verzija Kasandre!”, „Umislio Nući da je Kasandra, ali mu fali cirkus”, „Kul je lik, ali glumi feminiziranog Gaja Julija Cezara”, „Nući da od večeras promeni ime u Kasandra, samo da mu nađemo Randua i Luis Davida” - bili su neki od komentara na Nućijev račun, a treper je rešio da im odgovori u svom maniru. 

Instagram printscreen/nucciovde
Igor Panić Nući odgovorio na prozivke zbog stajlinga

- J*biga, razumem vas, pojedince. Stavim korset i kreon i opet muževniji od svih vas nabrijanih, isforsiranih šmekera. Muškost dolazi iznutra, ne gradiš je time šta je na tebi. ili je imaš ili je nemaš. Svoju ne mogu da ubijem ni na štikle da sam se popeo. Na drugom smo levelu braćo, shvatićete za 7-8 godina, a možda i nikad. Hvala za sinoć, voli Nuccika - napisao je na Instagramu Panić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike