Milan Vasić kaže da nije dobio ni dinara od "Zone Zamfirove": Svako može da prevari nekog!

07.11.2023

18:21

0

Glumac je u ostvarenju igrao Maneta

Milan Vasić kaže da nije dobio ni dinara od "Zone Zamfirove": Svako može da prevari nekog!
Milan Vasić - Copyright ATA Images/A.A.

Milan Vasić rekao je kako nije dobio novac za ulogu Maneta u filmu "Zona Zamfirova 2". 

- Nisam isplaćen nijedan dinar. Mislim da sam čak i u gubitku. Rekao sam producentu da me se ne plaši jer ga neću tužiti. Jedino treba da se plaši boga, jer on sve vidi - započeo je glumac.

- Svako može da prevari nekog. Dao sam sto posto od sebe, uživao sam u snimanju, ali da tako nešto neko uradi, besmisleno mi je. Pogotovu glavnom glumcu koji je nosio ceo film. Jadno je to. Svima kažem da me se ne plaše, neću da se bunim - dodao je glumac, piše Mondo.

24sedam/Goran Sivački
Milan Vasić

 

Podsetimo, Milan Vasić se pre nekoliko godina navodno potukao sa producentom filma “Zona Zamfirova”, Miroslavom Mitićem. Problem je nastao, kako se tada pisalo, kada je Vasić video raspored gradova koji mora da se poseti povodom promocije filma.

- Da, sve je tačno! Milan me je pretukao. Jedino što me teši jeste da je film na pretpremijerama u Senti, Vranju, Aleksincu i Pirotu dosad pogledalo više od deset hiljada gledalaca - izjavio je Mitić ranije, a Vasić ovu priču demantovao.

- Ako možeš da se tučeš i pevaš do pet sati, onda svaka čast. Ko je to bre izmislio da se producent i ja tučemo - izjavio je tada Vasić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike