Milan Vasić pokazao porodičnu kuću na Kosovu: Ovde je glumac odrastao! (FOTO)

27.03.2023

11:30

0

Iako godinama živi u srpskoj prestonici, Vasić ističe da je njegov dom isključivo na Kosmetu

Milan Vasić pokazao porodičnu kuću na Kosovu: Ovde je glumac odrastao! (FOTO)
Milan Vasić - Copyright Instagram printscreen/milanvasic_official

Naširoko je poznato da je glumac Milan Vasić poreklom sa Kosova i Metohije, a iako godinama živi i radi u Beogradu, glumac ne krije da je veliki lokal patriota, te često javno govori o svom zavičaju.

Milanovi roditelji i dan-danas žive u Velikom Ropotovu, a on je jednom prilikom izjavio da mu je srce ostalo u rodnoj Kosovskoj Kamenici.

Glumac je odrastao u Velikom Ropovu, sa ocem Ljubomirom, majkom Oliverom i sestrama Tamarom i Milenom, a ne krije da je za svoju porodicu veoma vezan.

Milan se pre glume bavio i sportom, a u rodnom gradu je trenirao fudbal i rukomet, ali i igrao i pevao u lokalnom kulturno-umetničkom društvu, gde je i prepoznat njegov talenat za glumu.

24sedam/Goran Sivački
Milan Vasić

Vasić godinama diže glas o Kosovu, a nedavno je i javno osudio izjavu voditeljke Jovane Jeremić, koja je potkačila pojedine ljude sa Kosova, koji su se preselili u Beograd, a pozivaju na rat i odbranu domovine, kako je rekla, iz fotelje na Vračaru.

- Najveće svetinje su nam na Kosovu i mislim da Kosovo treba što više da se posećuje. Srce mi je tamo i Kosovo je nešto što ja pamtim, po najlepšem detinjstvu koje sam imao. Cela familija mi je na Kosovu i Kosovo je moja duša. Ja mislim da tako može da se kaže - rekao je jednom prilikom Vasić, prenosi Alo.

Milan redovno posećuje rodni kraj i roditelje, a sudeći po njegovim društvenim mrežama, glumac je vrlo aktivan oko uređivanja porodičnog imanja, a sada je na svom Instagramu i objavio nekoliko kadrova svoje kuće, pa pokazao kako uživa u lepotama Kosova i Metohije.

U prizemlju kuće smeštena je kuhinja, trpezarija, veliko kupatilo i dnevni boravak, dok se na spratu kuće nalaze spavaće sobe. Oko kuće je dvorište puno zelenila i šarenila, što možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Inače, Vasić je pre nekoliko godina pazario nekretninu u Beogradu, gde i živi, ali ne zaboravlja odakle je potekao i često voli da istakne da je njegov dom isključivo na Kosmetu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike