Vojaž sa devojkom u Parizu! Evo šta rade: Slavlje je na pomolu! (FOTO)

07.11.2023

16:20

0

Treper je ovom fotografijom mnoge zaintrigirao

Vojaž sa devojkom u Parizu! Evo šta rade: Slavlje je na pomolu! (FOTO)
Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright ATAImages/M. P.

Kako vreme odmiče, Mihajlo Veruović Vojaž sve manje skriva detalje svoje veze sa Tamarom Kujačić. Par je već nekoliko puta na društvenim mrežama objavio i zajedničke fotografije, a najnovijim „storijem" tek je napravio pometnju onlajn. Naime, on se trenutno sa svojom izabranicom, sudeći po objavi, nalazi u Parizu. Ona u gradu ljubavi proslavlja svoj rođendan, a on nije propustio da joj i putem Instagrama uputi slatku čestitku.

- HBD, baby (srećan rođendan, draga) - poručio je kratko uz fotografiju na kojoj se oni drže za ruke.

Ovime je zasigurno pokrenuo lavinu raznih reakcija svojih fanova koji i te kako podržavaju njegovu novu ljubav.

Vojaž sa devojkom u Parizu, Instagram screenshot / voyage
 

Podsetimo, govoreći nedavno o tome kako su se njih dvoje upoznali, Mihajlo je naglasio kako mu je posebno prijalo to što ona nije imala pojma ko je on.

- Devojka mi je u Norveškoj, živi u Oslu. Ovo je jako duga priča i jako je dugo muvanje trajalo. Mi smo se upoznali u Novom Sadu, preko zajedničkog prijatelja. Mnogo mi je bilo lepo kada sam je upoznao, jer devojka nije uopšte imala dojam ko sam ja. Ona živi u Norveškoj, sluša njihovu muziku. Ono, od naših pevača čula je samo za Cecu. To mi je bilo mnogo zanimljivo, jer sam konačno mogao da pričam sa nekim kao Mihajlo. I kada god sam sa njom i sada, ja se osećam kao ja, kao običan Mihajlo. Kod nje me je najviše privuklo to što je elokventna je i mnogo je pametna devojka. Nije uopšte ljubomorna i imam osećaj da mi veruje 100 odsto  - pričao je on u podkastu „Poster".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike