Vojaž progovorio o saradnji sa Karleušom, a onda i o dijamantskoj ogrlici koju nosi: Želja mi je da imam svoju juvelirnicu

19.09.2023

16:29

0

Reper je istakao da mu se više dopada „Omega”

Vojaž progovorio o saradnji sa Karleušom, a onda i o dijamantskoj ogrlici koju nosi: Želja mi je da imam svoju juvelirnicu
Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Mihajlo Veruović Vojaž podržao je svojim prisustvom koncert pevačice Jelene Karleuše, a potom i dao svoj sud o njenim albumima. Između ostalog, on je otkrio kakav odnos imaju njih dvoje i da li su razgovarali o saradnji, ali i zašto je na koncert došao bez devojke. 

- Prvi album "Alfa" nije moja šoljica čaja, "Omega" mi je mnogo bolji. Mislim da svako ko je rođen ovde ima muzički gen da mu se svidi taj tip muzike, ja nisam ništa drugačiji. Mom ukusu je bliža "Omega" zaista - rekao je Vojaž, pa se dotakao i saradnje sa JK:

Antonio Ahel/ATAImages
Mihajlo Veruović Vojaž

- Nije bilo priče da ćemo sarađivati, nismo u tom smislu razgovarali. Više je bilo prijateljskih razgovora i saveta. Ja sam pokazao poštovanje njoj i ona je pokazala poštovanje meni, ali što da ne? Volim da eksperimentišem sa muzikom. Ako napravimo nešto za šta se do sada nije čulo, ja sam uvek za - kazao je Veruović.

Veliku pažnju medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam privukla je ogrlica koju je Vojaž nosio na koncertu.

- Pravi su dijamanti - kazao je Vojaž, ali o ceni iste nije želeo da govori. 

- Košta koliko ruka može da se pruži. Svako ko me zna, zna da sam veliki fan satova i nakita. Još otpočetka moje karijere je tako, svako ko me voli i prati zna koliku strast imam prema nakitu. Čak i jedna od želja mi je da jednom u životu imam svoju juvelirnicu - istakao je Vojaž.

Antonio Ahel/ATAImages
Mihajlo Veruović Vojaž

 

Na Karleušinu promociju, Vojaž je došao s prijateljem i menadžerskim timom, a sve je iznenadilo što se nije pojavio u društvu devojke.  

- Ne želim da je eksponiram javno. Znam da znate za nju, ali ne morate da saznate još više. Ona živi neki drugi život i ništa je u vezi sa javnim životom ne zanima i meni je jako drago, nadam se da će ostati tako - rekao je Mihajlo.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike