Bojana Rajić otvorila dušu - evo što se tačno povukla iz javnosti! Dotakla se i estetskih zahvata: Bila sam na meti zbog njih! (VIDEO)

06.11.2023

21:15

0

Nekada najpoznatija žena fudbalera svoju je medijsku eksponiranost samo zbog jednog gledala kako da svede na minimum

Bojana Rajić otvorila dušu - evo što se tačno povukla iz javnosti! Dotakla se i estetskih zahvata: Bila sam na meti zbog njih! (VIDEO)
Bojana Rajić - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Bojana Rajić Đurđević pojavila se večeras na jednom prestoničkom događaju pa je s okupljenim medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam, porazgovarala na razne teme. Od posla, karijere, preko stila, do izgleda, estetskih zahvata, nema čega se nije dotakla.

Već nekoliko godina unazad, inače, Bojana ne radi i maksimalno je posvećena porodici. Međutim, ima šta krčka na poslovnom planu, ali dok ne završi - o tome ne progovara.

Nekada najpoznatija žena fudbalera upitana što se tačno povukla, objasnila je:

 

 

- Kako bih nekako povratila svoj mir, koji sam izgubila zahvaljujući toj mojoj eksponiranosti i dobila sam ga nazad. Trebalo je vremena, ali dobila sam ga nazad - izjavila je ona, pa dodala:

- Vremenom sam se umorila i nisam videla svoju svrhu u javnom životu.

Kako je potom sa osmehom priznala, ništa joj otad ne nedostaje, a upitana na temu estetskih korekcija, prisetila se perioda kada je zbog svojih usana koje je svojevremeno uradila bila na meti.  

- Davno je uzelo maha, a postalo je u redu. Ja sam neko vreme bila na meti zbog usana, a mislim da usne kakve su moje danas više niko ne bi primetio, a kamoli stavio u prvi plan - smatra Rajićeva, koja se posle izvesnog vremena „vratila na staro", izvadivši silikone.

Kako je još tekao razgovor s Bojanom pogledajte na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike