Husa Bit Strit o ulozi Džeja u filmu: Čim sam dobio poziv, znao sam zašto me zovu!

05.11.2023

17:12

0

Jedan glumac mu je pomagao da se spremi za rolu

Husa Bit Strit o ulozi Džeja u filmu: Čim sam dobio poziv, znao sam zašto me zovu!
Husein Alijević Husa - Copyright ATA Images/S.T.

Husein Alijević poznat i kao Husa Bit Strit, otkrio je da je na neki način znao da će tumačiti lik Džeja u filmu o pokojnom pevaču, koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Muzičar je ispričao kako je reagovao kada se javio na telefon filmskom menadžeru.

- Odmah sam mu rekao: ''Znam zašto me zoveš." Bukavalno sam znao da želi da mi ponudi ulogu Džeja! Uvek su nas zbog genetske sličnosti, igračkog umeća poistovećivali. Što se tiče glumačkog zadatka, imao sma veliku podršku porodice i svih drugih...  - rekao je Husa, a onda objasnio.

ATA Images/A.A.
Husa Bit Strit

 

- Radio sam konkretno sa Ivanom Jevtovićem koji je bio zadužen da me oblikuje i da mi pokaže sve glumačke cake. Prošao sam te glumačke časove i sve druge projekte na kojima sam radio, ostavio sam po strani da bih se posvetio samo filmu. Dobio sam podršku i od velikih glumačkih imena i ljudi koji su uključeni u ceo projekat - naglasio je Husein.

"Utisci o trejleru su baš pozitivni"

Husi znači podrška koju dobija od ljudi, koji su pogledali trejler filma.

- Ja nisam mogao da ostanem imun na taj poziv... Džej je svojom harizmom, enegijom, muzikom sve nas veoma zadužio. Drago mi je što sam upravo ja ta osoba koja može nabliže da ga dočara i donese. Od kako je pušten taj najavni trejer imamo baš pozitivan fidbek, ne samo u našoj zemlji već i u regionu - kaže Alijević.

ATA Images/A.A.
Husa Bit Strit

 

"Podneću cenu slave bolje nego devedesetih"

Husein je sa svojom grupom "Bit strit" zasijao devedesetih godina, a euforija oko njega će se stvoriti i sada.

- Verujem da ćemo izazvati puno radosti mešu ljudima, puno emocija, ali biće i suza, u to sam siguran. To ste mogli da naslutite i iz samog najavnog trejlera. Sama spoznaja da se na ovaj način vraćam u devedesete, u period kada sma ja kao umetnik počinjao, jako me raduje. Sada ću podneti ovu cenu slave koju možda nisam dobro podneo tada u to vreme jer sam bio jako mlad - zaključio je Huso za Premijeru vikend specijal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike