Dragana Mirković dala ćerki ime po koleginici: Oduševila ju je njena dobrota! Nećete verovati o kome je reč

04.11.2023

12:42

0

Ovaj detalj iz pevačicinog života nije bio poznat široj javnosti

Dragana Mirković dala ćerki ime po koleginici: Oduševila ju je njena dobrota! Nećete verovati o kome je reč
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragana Mirković je uvek isticala da joj je porodica na prvom mestu, a neretko pominje sina Marka i ćerku Manuelu, na koje je veoma ponosna. 

Sada je otkriven jedan detalj koji malo ljudi zna, a to je kako je njena ćerka dobila ime, tačnije po kome. Dragana je odlučila da ime svojoj naslednici da po svojoj koleginici Manueli iz nekada popularne grupe "Tvins".

Instagram printscreen/manubijelic
Manuela Bijelić

Dragana je sa Manuelom i njenim bratom Nešom bila veoma blika, a i danas je ista situacija. Ona je toliko bila fascinirana Manuelinom dobrotom i iskrenim prijateljstvom, a kada je Dragana saopštila koleginici šta planira da uradi, ona je bila i te kako počastvovana.

- Malo sam iznenađena što imate tu informaciju - rekla je Manuela kroz smeh, pa otkrila za "Kurir" kako je izgledalo druženje sa Draganom:

Foto: Goran Jovanović
Toni, Manuela, Marko i Dragana

- Mi se zaista jesmo tih godina dosta družili s Draganom, imali smo i zajedničku turneju po Bosni. Grupa "Tvins" je bila gost na njenoj turneji i tako se naše prijateljstvo s Draganom intenziviralo. Kada je drugi put bila trudna, posetili smo je u Beču, bila je u osmom mesecu. Baš sam je pitala da li je razmišljala o imenu, a Dragana mi je rekla da je imala dva imena u opticaju, ali da je tog momenta sigurna koje će ime dati bebi. Tako da, eto, ja sam doprinela da se odluči za ime Manuela.

Dragana je svoju mezimicu rodila u junu 2002, a dve godine ranije dobila je sina Marka. Oboje su doneli odluku da ne žele da budu javne ličnosti i da se eksponiraju iako im je majka jedna od najpopularnijih pevačica, a i sami su talentovani za muziku. Manuela je izrasla u pravu lepoticu, o čemu svedoči i poziv čuvenog kreatora Filipa Plejna, koji joj je pre dve godine predložio da bude model, što je ona odbila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike