Susret koji nam je svima trebao: Otac i ćerka iz "Moderne porodice" koje smo obožavali su imali poseban razlog da se sretnu (FOTO)

05.11.2023

07:59

0

Ovo je oduševilo fanove serije koji bi voleli da mogu i dalje da ih gledaju na malim ekranima

Susret koji nam je svima trebao: Otac i ćerka iz "Moderne porodice" koje smo obožavali su imali poseban razlog da se sretnu (FOTO)
Glumačka postava Moderne porodice - Copyright Profimedia

Serija "Moderna porodica" završena je pre tri godine, nakon 11 godina emitovanja, a i dalje svi uživamo kada glumačku ekipu vidimo zajedno. Ili barem neke od njih. 

Mnogima su gej par Mič i Kameron, koje tumače Džesi Tajler Ferguson i Erik Stonstrit, bili omiljeni, a pogotovo su voleli da gledaju kako se snalaze kao roditelji i odgajaju ćerku Lili, koju je od 2011. godine pa do samog kraja tumačila Obri Enderson - Emons. Da su se dobro slagali i iza kamera, govori i gest koji je Ferguson napravio.

On je, naime, išao na školsku predstavu u kojoj jednu od uloga igra Obri, pa je sve zabeležio i objavio na svom nalogu na Instagramu.

- Potpuno mi je ludo što je Obri bila samo nekoliko meseci starija od Beketa (njegovog prvog sina) kada sam je upoznao. A vidite je sada! Čestitam, Obri! Bila si odlična. Volim te. Učinila si kao bajagi tatu ponosnim - napisao je Ferguson uz emotikon srca.

Profimedia
Mič Pričet i Lili Taker - Pričet

I Obri nije odolela da podeli fotografije sa Džesijem, a u opisu je napisala: "Pogodite ko je došao na školsku predstavu".

Inaće, zanimljivo je da su njih dvoje prošle godine zajedno igrali u jednoj predstavi u Los Anđelesu, pa su tako, osim ispred kamera, delili scene i na "daskama koje život znače".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike