Romani Panić preminuo otac: Pevačica u suzama otkazala nastup

02.11.2023

21:37

0

Veliki gubitak za njenu porodicu

Romani Panić preminuo otac: Pevačica u suzama otkazala nastup
Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačici Romani Panić nedavno je preminuo otac nakon čega je otkazala zakazan nastup.

Ona se kratko oglasila na Instagramu, te obavestila publiku da ipak neće nastupati, uz poruku: "Večeras ne mogu da pevam sa vama, oči su mi u suzama". 

Kako prenosi Kurir, pevačicin otac je juče i sahranjen. 

Inače, Romana je jedinica, poreklom iz Banja Luke, ali je karijeru ostvarila u Beogradu. Na sceni se probila krajem devedesetih, dok je početkom dvehiljaditih bila jedna od najpopularnijih pop pevačica. Mnogi su je upamtili i po neobičnom imenu, a poznato je da ga je dobila po pesmi Đorđa Marijanovića "Romana". 

- Niko se od mojih vršnjakinja u Banjaluci nije zvao Romana. Deca bi mi se ponekad rugala i govorila: "Da li se ti zoveš Romana, jer čitaš romane?". Kada sam se zbog toga jednom prilikom uplakana vratila kući, kroz suze sam pitala mamu zašto mi je dala to ime... Saslušala me je ne uzbuđujući se, a onda otvorila gramofin i pustila njegovu singlicu "Romana" iz 1968. godine. Kada sam čula stihove: "Ko li ukra od noći, deo najcrnjih boja, pa ti utka u oči i dade im sjaj, Romana...", zavolela sam svoje ime - ispričala je Romana Panić jednom prilikom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike