„Miljana Kulić je 15 dana spavala u mom krevetu!" Folker otvoreno o zadrugarki: Znam je kako diše!

02.11.2023

09:30

0

Dotakao se i afere u koju ga je uvukla, pa naglasio kako je sve čista laž

„Miljana Kulić je 15 dana spavala u mom krevetu!" Folker otvoreno o zadrugarki: Znam je kako diše!
Miljana Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zadrugarka Miljana Kulić nedavno je tokom jedne svađe s bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom i njegovom sadašnjom izabranicom Teodorom Delić rastrubila kako su „Era Ojdanić i njegov unuk bili intimni s tom devojkom". Akonto toga, pevač se oglasio u okviru emisije „Pitam za druga" pa istakao kako je to - daleko od istine.

- Nedavno si upao u jednu aferu u „Eliti", Miljana Kulić je rekla da si ti imao odnose sa Teodorom, ali ne samo ti, nego i tvoj unuk - kazala je Ojdaniću voditeljka, na šta je on odgovorio:

Era Ojdanić, Printscreen „Amidži šou"
 

- To je čista laž, ne mogu da verujem da mogu da se služe takvim stvarima na jednoj takvoj televiziji i u takvom šou programu. Miljana je spavala kod mene u krevetu u drugom rijalitiju 15 dana, ja znam kako ona diše i kako se ponaša.

Tu se, međutim nije i zaustavio.

- Ona kada nešto smisli i lupi, to otkida na sve strane. Miljani ako neko kontrira nešto, on je propao čovek - smatra Era.

Što se tiče njegovog unuka, iz te bi se priče potpuno isključio.

Era Ojdanić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Pa ne kontrolišem ja mojih pet unuka, sad ja treba da idem i da kontrolišem da li su imali nešto sa nekim. To je glupo i odvratno... Istina je da je to čista izmišljotina, izmislila je da bi skrenula pažnju na sebe. Stojim iza toga da nije istina - zaključio je onda on u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike