Cakana strahuje za majku koja živi na Kosovu: Ne želi da dođe u Beograd!

05.06.2023

00:31

1

Pozvala je i kolege da se oglase o celoj situaciji

Cakana strahuje za majku koja živi na Kosovu: Ne želi da dođe u Beograd!
Dragica Radosavljević Cakana - Copyright ATAImages/ A.A.

Dragica Radosavljević Cakana se u Beograd vratila samo dan nakon što su izbili neredi na Kosovu i Metohiji, te tada otkrila da je od majke i sestre dobijala stravične snimke onoga što se tamo dešava.

Pevačica ne skriva da joj je bilo teško zbog svega, a ono što joj najteže pada jeste što njena majka ne želi da dođe u Beograd kod nje, gde bi bila sigurna.

- Bilo mi je najvažnije da se čujem sa majkom i sestrom, da vidim da li su one dobro. Onda sam dobila slike na telefonu iz Leposavića, gde je bio opšti haos. Sve je bilo pozatvarano, jer nisu mogli od tih dimnih bombi da dišu. Sve se dešava preko puta moje kuće, gde se nalazi opština – kaže pevačica i dodaje da njena majka uprkos teškoj situaciji, ne želi da dođe u Beograd:

ATAImages/ A.A.
Dragica Radosavljević Cakana

- Moja majka ne želi da dođe u Beograd. U Leposaviću je potpuno druga situacija, nego što je u Zvečanu, Mitrovici, a da ne pričamo o drugim enklavama. Dole je jako teško otkako nema naše policije, jer ste prepušteni ljudima, koji mogu da vam nameste bilo šta. Na svim tim administrativnim prelazima, mogu da vas privedu.

Ona je istakla da ima dosta pevača sa Kosova, te da ljudima mnogo znači kada im pruže podršku.

- Ima dosta pevača sa Kosova. Volela bih kada bi se svako od njih, bar na neki način oglasio da pruži podršku. Mnogo to znači. Ja na svaki način to činim i radim. Svi mediji znaju, odakle sam ja. Uvek sam sa ponosom to govorila – kaže Cakana.

K1 printscreen
Dragica Radosavljević Cakana

Cakana je pokušala da objasni čega je ostala željna na Kosovu i šta bi volela da je uradila, a nije uspela.

- Svašta nešto sam želela. Volela bih da taj narod mirno i bez stresa živi, da ne moraju da se zaključavaju, da razmišljaju kako sutra. Ko nije bio, ne može da priča i ne može da shvati. Dokle god ima naroda i naših svetinja, nije kraj. Teško mi je kada čujem u Beogradu, da kažu, dosta mi je vas sa Kosova. Ja mislim da bih se sa takvim ljudima pobila – zaključila je Cakana u emisiji „Vikend specijal“ na televiziji K1.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike