Vuk Mob o vezi sa Tijanom Milentijević: Ćerka je još nije upoznala, rano je pričati o tome

31.10.2023

16:03

0

Reper tvrdi da ne žure nikuda

Vuk Mob o vezi sa Tijanom Milentijević: Ćerka je još nije upoznala, rano je pričati o tome
Vuk Mob - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vuk Mob i Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em, odnedavno su u vezi, a reper je sada otkrio kako je započela njihova veza.

- Tijana mi se dopadala i pre nego što smo se upoznali. Pustio sam joj poruku preko Instagrama. Počeli smo da se dopisujemo i u jednom trenutku smo shvatili da moramo da se vidimo. U vezi smo mesec dana - otkrio je Vuk.

Nedavno su zajedno uživali na nastupu Slađe Alegro. 

- Bili smo zajedno na nastupu Slađe Alegro, ali loše sam se proveo. Ne zbog Slađe, već je ozvučenje bilo jako loše. Oštetilo mi je desno uvo, ne čujem dobro već tri, četiri dana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vuk Mob

Vuk ima brak iza sebe u kome je dobio ćerku, ali ona još nije upoznala njegovu novu devojku.

- Nema šta Tijana da prihvati ili ne prihvati moju ćerku. Moje dete je moja stvar, još uvek se nisu upoznale. Mislim da je glupo pričati o tome. To su dve različite stvari u mom životu, rano je pričati o tome. Dete neću da upoznajem ni sa kim do onog trenutka dok ne počnem da živim sa devojkom - rekao je on za Informer. 

U njegov izbor se ne meša niko, pa ni majka.

- Moja majka je upoznala Tijanu, ali ona se ništa ne pita. Nema šta ona da kaže, nema tu neke preterane matematike. Na moje odluke ne može niko da utiče, ni majka niti otac da mi je živ. Samo ja odlučujem o mom životu - zaključio je vlasnik mnogobrojnih muzičkih hitova. 

Spekulisalo se da u planu ima povlačenje sa javne scene, ali Vuk je ovo demantovao. Ipak, on ističe da u budućnosti ima u planu da promeni svoj imidž.

Instagram printscreen/tijanamilentijevic.official
Tijana Milentijević

- Ne odustajem, ali sam rekao da ne mogu sa četrdeset godina da skakućem po bini i glumim repera kao pojedini. Ne mogu sebe da zamislim da sa četrdeset skakućem ispred dece, to mi je nenormalno. Imam i dete, želim da sa njom provodim više vremena. U muzici ću biti još nekoliko godina, a nakon toga ću izbacivati pesme, ali ne verujem da ću toliko nastupati. Moja muzika će se menjati. Radiću malo kvalitetniju i ozbiljniju muziku. 

Njegova bivša supurga Olivera prokomentarisala je nedavno njegovu vezu.

ATAImages/ A.A.
Olivera Konatar

- Nisam video da je komenatrisala moju vezu sa Tijanom. Ako joj smeta moja veza, pa Bože moj. Ne znam šta bih rekao na to. Normalno je da nastavim sa svojim životom kao što će i ona da nastavi, pomirio sam se sa tim odavno. Ne mogu da se krijem ispod kamena da sam sa nekim. To je život, normalna stvar. Ona će sutra isto naći partnera i meni je to u redu - zaključio je Vuk. 

Na kraju se osvrnuo na pojedine negativne komentare.

- Kerovi laju, karavani prolaze. Koga briga šta će da kažu tamo neke iskompleksirane babetine ili isfrustrirani ljudi da kometarišu? U stvarnom životu mi još niko ništa loše nije rekao. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike