Čelnici "Granda" rasplakali Milicu Pavlović: Zamalo da ne potpiše ugovor sa njima, sve je moglo da bude drugačije

23.10.2023

20:27

0

Uspela je na kraju da istera svoje

Čelnici "Granda" rasplakali Milicu Pavlović: Zamalo da ne potpiše ugovor sa njima, sve je moglo da bude drugačije
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milica Pavlović je svoju karijeru započela u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a sa "Grand produkcijom" je imala i ugovor koji je istekao pre nekoliko godina. 

Međutim, iako ju je ovo takmičenje proslavilo, sve je moglo da bude drugačije da Milica nije potpisala taj ugovor, što se zamalo i desilo. 

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Pavlović

Nju su, kako se navodi, Saša Popović i Žika Jakšić čak doveli do suza. Naime, kada su joj dali ugovor, kako bi ga prelistala i sutra odlučila da li će potpisati i početi da se takmiči, Popović i Jakšić došli su na ideju da Milici daju nadimak - Mimi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Popović

Njoj se nadimak uopšte nije svideo, pa je na potpisivanju ugovora zaplakala pred njima, te im nagovestila da joj sve odgovara u ugovoru, ali da ga neće potpisati ukoliko bude morala da dobije nadimak.

ATAImages/Milan Maričić
Žika Jakšić

- Pre nego što je potpisala ugovor da postane učesnik, još pre početka emitovanja, Milica je već pustila prvu suzu. Popović i Žika predložili su da Milica dobije umetničko ime Mimi. Ona je plakala taj dan, jer se suočavala sa čelnicima tako velike produkcije. Na kraju je, naravno, uspela da izgura i ostane bez umetničkog imena - otkrio je izvor za Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike