Trudna Sijera se snimala dok je tverkovala i polivala se vodom: Neka neko dođe da mi oduzme telefon! (VIDEO)

30.10.2023

18:55

0

Pevačica se povinovala trendu, pa izmamila brojne reakcije fanova

Trudna Sijera se snimala dok je tverkovala i polivala se vodom: Neka neko dođe da mi oduzme telefon! (VIDEO)
Sijera - Copyright Profimedia

Pevačica Sijera četvrti put je u drugom stanju, a sve veći stomačić nikako je ne zaustavlja da radi ono što najviše voli, a to je da igra. Osim po raznim hitovima, ona je u javnostipoznata i kao ozbiljan plesač.

Sada, kako ima više slobodnog vremena - pa i za surfovanje mrežama za druženje, kao da nije imala kud nego da „odgovori" na jedan od trenutno najvećih onlajn trendova, odnosno tverkovanje u Tajlinom stilu za pesmu „Water".

- Evo me, pokušavam da tverkujem kao Tajla s ovim stomakom... Neka neko dođe da mi oduzme telefon - poručila je na svom Instagramu, pa nasmejala mnoge, te pobrala brojne reakcije kako fanova, tako i poznatih prijatelja.

Očito, odlično se snašla, što možete videti na snimku koji sledi, a i komplimenata na račun njenog izgleda nije manjkalo.

Ko je Tajla?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyla (@tyla)

 

Pevačica i tekstopisac Tajla Lora Sital rođena je krajem januara 2002. godine u Johanesburgu. Pošto je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, potpisala je ugovor s „Epik Rekordsom" 2021. Ove, 2023, njen singl „Water" toliko je postao popularan da je, između ostalog, prvi kog izvodi solo izvođač iz Južne Afrike, a našao se „Bilbordovoj Hot 100" listi, u poslednjih 55 godina.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike