Verica Rakočević objavila sliku bez šminke i pokazala kako izgleda u osmoj deceniji (FOTO)

29.10.2023

17:11

0

Godine su samo broj

Verica Rakočević objavila sliku bez šminke i pokazala kako izgleda u osmoj deceniji (FOTO)
Verica Rakočević - Copyright Milan Maricic/ATAImages

Modna dizajenerke Verica Rakočević poznata je kao neko ko preferira prirodan izgled i zdrav način života. 

Iz tog razloga, Vericu gotovo nikad ne viđamo našminkanu, a iako su godine ostavile po koju boru na njenom licu, dizajnerka se njima ponosi i to je dokazala slikom koju je objavila. 

- Ja hoću da ličim na sebe - napisala je Verica, koja je zakoračila u osmu deceniju. 

Printscreen/Instagram/verica.rakocevic
 

Podsetimo, Verica je udata za 35 godina mlađeg Veljka Kuzmančevića, a zbog velike razlike u godinama njihova veza je često bila tema komentarisanja. 

- Ne znam ni da je bilo takvih komentara. Samo znam da se družimo sa vrlo pametnim, zadovoljnim i srećnim ljudima koji su na malo višem mentalnom i intelektualnom nivou i njih tako banalne teme ne interesuju. Nisam informisana, ako je i bilo loših komentara, to je ono "sve što kažete, govori o vama". Možete da ponudite samo ono što imate, ako imate ljubavi vi ćete ponuditi ljubav, ako imate mržnju vi ćete ponuditi mržnju. Mi uvek ljudima dajemo puno ljubavi i optimizma, pa smo zbog toga i okruženi takvim ljudima. Mislim da se niko uspešan ne bavi takvim temama, makar taj uspeh bio dobra majka ili dobra prodavačica. Kada se na Instagramu među 70.000 ljudi pojavi jedna budala i komentariše nešto što nije u skladu sa civilizacijskim načinom komuniciranja ja to blokiram - rekla je nedavno Verica za 24sedam. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike