Jelena Karleuša čeka da neko umre, već pripremila modnu kombinaciju za sahranu: Bizarna objava pevačice u stajlingu od 10.000 evra

28.10.2023

18:34

0

Ispod kaputa nema ništa

Jelena Karleuša čeka da neko umre, već pripremila modnu kombinaciju za sahranu: Bizarna objava pevačice u stajlingu od 10.000 evra
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša važi za velikog ljubitelja mode, a više puta jepred kamerama otvarala prostorije koje joj služe kao garderoberi. 

Osim što voli modu, ona je i kolekcionar brojnih preskupih modela, te često pusti mašti na volju i iznenadi pratioce novim stajlingom. 

Ovog puta modna kombinacija nije bila šokantna, naprotiv, Jelena je odabrala vrlo diskretnu i elegantnu torbu, koju je ukombinovala sa crnim kaputom i štiklama. Međutim, mnoge je iznenadilo to što je Jelena ovaj stajling namenila za sahrane. 

 

 

- Odlučila sam da vam pokažem moju ideju za odlazak na nečiju sahranu ili ako idete na groblje. Izabrala sam ovaj predivni kašmirski kaput, čudesni "balensijaga" pojas, tašnu, cipele i naočare. Ispod nemam ništa, jer se nećete skidati na groblju. Sad samo čekam da neko umre - rekla je Karleuša, dok se snimala i pozirala u svom kućnom liftu.

Kako prenosi Kurir, ovaj stajling košta čak 10.000 evra. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike