Komšiluk Petra Strugara progovorio i o vezi glumca s Ninom Nešković: Deluje da se napokon smirio!

27.10.2023

14:10

0

Kažu da ona dobro utiče na njega i da je kraj nje baš srećan

Komšiluk Petra Strugara progovorio i o vezi glumca s Ninom Nešković: Deluje da se napokon smirio!
Nina Nešković i Petar Strugar - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Glumački par Nina Nešković i Petar Strugar već izvesno vreme privlači veliku pažnju javnosti. Njegove najbliže komšije, u razgovoru s jednim medijima, objašnjavaju kako veruju da je ona glavni razlog za njegov osmeh i opuštenost.

Ranije je, navodno, najčešće bio kao na iglama, dok je sada značajno drugačija priča.

- Deluje da se napokon smirio. Viđali smo ga ranije sa mnogim devojkama i samog naravno dok je sa njima i, tad je nekako uvek bio na iglama. Sada je malo opušteniji. Čini se da ta devojka dobro utiče na njega i da je on srećan baš zbog nje - kazala je jedna komšinica za „Super TV", pa je dodala:

„Boja glasa mu je drugačija!"

Nina Nešković i Petar Strugar, Printscreen/instagram/p_strugar
 

- Nikada nije bio neprijatan prema bilo kome, a sada kada se javlja, boja glasa mu je malo drugačija, možda se i meni tako čini, jer stvarno imam utisak da je veoma zaljubljen i da je ta glumica ona prava.

Ipak, bilo je i onih kojima Petar ni sad nije posebno simpatičan.

- Oduvek mi je bio antipatičan. Nismo nikada puno pričali, ali smatram da je prilično nadobudan. Radim sa ljudima i imao sam priliku da upoznam i neke poznate ličnosti, sa mnogo više uspeha od njega koji su bili, recimo, potpuno prizemni. Možda grešim, ali eto - ispričao je izvesni gospodin u prolazu, a jedna devojka brzo se složila sa njim.

„Imam utisak da mu je neprijatno..."

Petar Strugar, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Jeste malo čudan, ne znam šta je razlog tome, ali takav mi je uvek bio. Čak i kada ga na televiziji gledam u emisijama, imam utisak da mu je neprijatno. Drago mi je što ponekada mogu da razmenim mišljenje sa njim za nešto što smo oboje gledali, ali ti razgovori uvek kratko traju.

Dvoje prijatelja koji žive u njegovoj zgradi su zapazili jedno:

- Petar je ostao dete u duši. Neverovatno je koliko taj čovek ne voli obaveze. Požali se ponekada kroz šalu, onako u prolazu, ali ne bismo rekli da je to sve šala. Naravno, da pod tim obavezama ne mislimo na njegovu decu, o kojoj se brine sa velikom pažnjom.

Podsetimo, Strugar ima dvoje dece sa dve bivše partnerke, sina Zarija sa glumicom Ivanom Nikolić, koji sada ima devet godina i Iva, kojeg je dobio sa nekadašnjom izabranicom Oljom, početkom protekle godine.

Komšiluk kaže da je glumac posvećen otac, kao i da viđaju bivše kada dolaze po decu.

- Veoma je požrtvovan otac iz ovoga što mi vidimo. Kada ne igra predstavu ili nema snimanja, sa njima uvek negde ide. Jako im je posvećen i dečaci su stalno nasmejani kada su u njegovom društvu. To je uvek kreativna zabava, da li jahanje konja ili neka druga aktivnost, ali im nikada nije dosadno u tatinom društvu - objasnila je jedna komšinica, pa zaključila rečima:

- Često viđamo njegove bivše devojke da dolaze po decu i rekli bismo da su u dobrim odnosima.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike