Suzana Mančić o traumatičnom događaju iz detinjstva: Kada mi se to desilo, vrištala sam kao magarac! Niko od komšija nije došao!

03.10.2022

21:14

0

Autor: Marija Mitić

Svojih trauma se u emisiji "Ako progovorim” prisetila i Ena Popov

Suzana Mančić o traumatičnom događaju iz detinjstva: Kada mi se to desilo, vrištala sam kao magarac! Niko od komšija nije došao!
Suzana Mančić - Copyright 24sedam/N.V.

U jeku drame sa serijskim silovateljem Igorom Miloševićem, Suzana Mančić progovorila je o svojim traumatičnim iskustvima iz detinjstva. Naime, voditeljka je živela blizu nasilnika zbog čega nije smela sama da napušta svoj dom.

Ona se prisetila jedne traume, nakon što joj je Goca Tržan u emisiji “Ako progovorim” na K1 dala odličan šlagort.

- Čekali su da devojka uđe u zgradu. Imala sam jednu drugaricu kojoj je čovek ušao u lift i krenuo da se skida, a ona ga je hladno pogledala i rekla “videla sam ja i bolje”. Oni se ne “lože” na to da te pipnu, oni se lože na to da ti vrištiš. To su bili manijaci tada – ispričala je Goca Tržan.

Na ovu priču nadovezala se i Suzana.

Pintscreen ,,Sceniranje" Kurir TV
Suzana Mančić

- Bio je jedan manijak koji je vršljao u kraju kod nas. Tada se “nije znalo za ljudska prava”. Sećam se da su se roditelji organizovali po smenama i da su ga uhvatili na kraju. Blizu je bio 29. novembar, policijska stanica, verovatno su ga odveli tamo. Tako smo se rešili jedne bede. Uvek smo išli u grupama. Po dve devojčice, retko kada se neko vraćao sam iz škole. A kada mi se dogodilo ovo ispred lifta tada sam bila već odrasla devojka. Užasno sam se uplašila. Drala sam se kao magarac. Niko iz susednih stanova nije izašao da vidi o čemu se radi - ispričala je Suzana, a Goca je dodala da misli da je danas malo gora situacija jer se svako plaši “neželjenih batina”.

U gostima kod Goce Tržan bila je i Ena Popov, koja je takođe imala susret sa manijakom.

Ena Popov ,,Venčanje od A do Da" screenshot
Ena Popov

- Kada sam imala nekih 13 godina, jednom prilikom sam se vraćala sa treninga. Išla sam sama ka kući. Potrčao je čovek za mnom, stao je ispred mene i otvorio je mantil. Bio je go. Ukočila sam se i vrištala ispred njega. Sada kako se sećam to je trajalo 15 sekundi, a tada u mojoj glavi je to trajalo pola sata. Ukopala sam se tada, ali kada sam shvatila šta radim krenula sam da bežim – ispričala je potresno iskustvo Ena Popov.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike