Aleksandrin bivši mora da iskešira 120.000 dinara, pa da izađe iz zemlje: Evo zašto!

26.10.2023

14:23

0

Odluka nije pravosnažna i on ima pravo da se žali

Aleksandrin bivši mora da iskešira 120.000 dinara, pa da izađe iz zemlje: Evo zašto!
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnjeg momka pevačice Aleksandre Mladenović, Stefana Čečara, sud je kaznio novčanom kaznom od 120.000 dinara. Ova odluka Prekršajnog suda od pre dva dana, međutim, nije i pravosnažna, istakao je izvor za „Telegraf", pa tako Stefan ima i pravo da se žali. Inače, njemu je naloženo da u roku od sedam dana napusti Srbiju.

- Aleksandra i Stefan su juče bili oboje u PS Zvezdara, u različito vreme, da potpišu da su primili hitne mere. Ona je posavetovana da odmah prijavi bilo kakvo uznemiravanje, a njemu je sudija za prekršaje naredio da izađe iz Srbije u roku od sedam dana. Nije bilo nikakvih kasnijih prijava - objasnio je insajder za „Informer", dok Stefan nije skrivao koliko ga je to sve šokiralo.

- Tačno je. Moram da napustim Srbiju iz razloga što nisam prijavio boravak, ne zbog Aleksandre. Ona mi je namerno uništila budućnost lažima. Psihički sam loše i završio sam u bolnici - kazao je onda istim medijima.

Aleksandra Mladenović, ATAImages/ A.A.
 

Akonto novčane kazne, sa druge strane, još se nije oglašavao.

Stara fotografija Čečara s pevačicom, Printscreen/Instagram/stefan_cecarr
 

Podsetimo, Mladenovićkin bivši u razgovoru za 24sedam istakao je kako ne odustaje lako od Aleksandre, koju mnogo voli, iako je ona navela da je napravila veliku grešku u odabiru partnera. Pevačica se, prema napisima, nimalo ne oseća dobro - prijatelji i porodica sve vreme su uz nju jer se ona, uprkos tvrdnjama Čečara, boji za sopstvenu bezbednost.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike