Aleksandra Mladenović prijavila bivšeg dečka policiji! Izneo šok optužbe na njen račun, ona otkrila: Ukrao mi je novac i pretio samoubistvom

23.10.2023

23:31

0

Pevačica prolazi kroz pravu dramu

Aleksandra Mladenović prijavila bivšeg dečka policiji! Izneo šok optužbe na njen račun, ona otkrila: Ukrao mi je novac i pretio samoubistvom
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/M. M.

Aleksandra Mladenović je, kako se navodi, prijavila svog sada bivšeg dečka policiji.

Osim njenih najbližih, niko nije znao da je pevačica u vezi, a on je onda na društvenim mrežama izneo javne otpužbe na njen račun.

On je u nekoliko prvih storija pokazao kako su oni srećni zajedno, da bi na kraju objavio stvari koje pokazuje kako su njih dvoje ipak zaratili. Naime, Aleksandra je njega optužila da se viđa sa drugim devojkama, kao i da ima informaciju da je tukao bivšu devojku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Mladenović

- Nisam je prevario, niti sam digao ruku na nju! Momak koji joj je udario šamar je Isak Šabanović. Izmišlja da sam joj ukrao novac. Do sinoć smo bili zajedno. Izašao sam sinoć iz stana jer nisam mogao da trpim psihičko maltretiranje - rekao je Stefan za Informer.

I pevačica se oglasila o celoj situaciji.

- Taj čovek je meni zagorčao život, on je psihopata. Prvo mi je ukrao mnogo novca iz stana. Pretio mi je i samoubistvom, da će popiti lekove, pa da će da se obesi. Zatim da će pucati sebi u glavu. U početku je bio predivan, kasnije se promenio. Ja nisam znala da on kocka. Upoznali smo se preko interneta. Svašta mi je stizalo s kim je bio i šta je radio. Sada sam ponovo zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namerom da bi mi ukaljao ime - rekla je Aleksandra Mladenović i dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Mladenović

- Čovek je pobegao iz Laze Lazarevića. Proganja me, to što ste čuli u poruci je moj lift. Izašla sam sada, sa mnom su moji prijatelji. Čekamo policiju. On sada spava po kolima, sinoć sam bila sa mamom  kod Vanje Mijatović, nismo mogli da budemo zajedno. Od njega sam se sklonila jer sam čula da je u dugovima. Posle je krenulo proganjanje. Popio je tablete, pronašle smo ga Vanja i ja. Hteo je i pištoljem da se ubije, to sam gledala na video pozivu. Dolazi patrola, moram da siđem da dam izjavu.

Pevačica se osvrnula na optužbe koje je njen dečko izneo na račun bivšeg dečka, kolege Isaka.

- Nije istina da me je Isak tukao, nije mi lupao šamare - istakla je pevačica. 

Ona je večeras, u pratnji policije, otišla da da izjavu u stanici. 

Printscreen/YouTube/Paparazzo Lov
Aleksandra Mladenović i nepoznati dečko

Podsetimo, nedavno se u medijima pojavila vest da je Aleksandra viđena u muškom društvu u jednom tržnom centru, ali tada nije bilo poznato da li je on njen izabranik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike