Miloš Biković i Ivana spremaju tajno venčanje: U žurbi zbog bebe, sudbonosno "da" izgovoriće u krugu porodice i prijatelja

19.09.2023

20:15

0

Otkako je saznao da će postati otac Biković je rešio da se maksimalno posveti toj ulozi

Miloš Biković i Ivana spremaju tajno venčanje: U žurbi zbog bebe, sudbonosno "da" izgovoriće u krugu porodice i prijatelja
Miloš Biković i Ivana Malić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić uskoro će se jednom drugom zavetovati na večnu ljubav i vernost.

Kako Kurir saznaje, glumac i njegova izabranica jedno drugom će izgovoriti sudbonosno "da" u krugu porodice, prijatelja i kumova.

- Poznato je da Miloš ne voli javno da iznosi detalje iz privatnog života. Želi da izbegne pompu, euforiju i da čin venčanja bude realizovan u strogoj tajnosti. Otkako je Ivana ostala u drugom stanju, njih dvoje razgovaraju na tu temu da zvanično sklope brak, a to će se dogoditi pre nego što postanu roditelji. I jedno i drugo su se usaglasili da je najbolje da informacije o intimnom činu podele sa svojim pratiocima i javnosti tek kada se sve završi - priča izvor Kurira.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Otkako je saznao da će postati otac Biković je rešio da se maksimalno posveti toj ulozi. Sa budućom suprugom uveliko oprema i renovira životni prostor koji prilagođava porodičnoj zajednici.

Pored toga pomaže budućoj supruzi da na što bolji i laksi način prebrodi drugo stanje, a prema rečima njegovih prijatelja gleda je kao kraljicu.

Ispunjava joj sve želje i trudi se da bude upućen u svaki detalj njenog drugog stanja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike