"Razobličila sam ga zbog Elektre Elit!" Vendi se oglasila posle žestokog sukoba sa teologom u emisiji uživo

10.10.2023

19:44

0

Ona je bez dlake na jeziku

"Razobličila sam ga zbog Elektre Elit!" Vendi se oglasila posle žestokog sukoba sa teologom u emisiji uživo
Vesna Vukelić Vendi - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vesna Vukelić Vendi izazvala je buru nedavnim gostovanjem u jutarnjem programu "Pinka" jer se sukobila sa teologom Milošem Stojkovićem. Pevačica je sada otkrila da je imala pik na Stojkovića zbog njegove izjave o Elektri Elit.

- Skoro sam imala fajt u jednom jutarnjem programu sa unezverenim kvazi teologom. On je dolazio ovde, to je Miloš Stojković i ja ne znam ko je njemu dao da bude teolog. Baš kod tebe u emisiji je on napravio kardinalnu grešku i dao medveđu uslugu našem narodu u onom trenutku kada su se veoma važne stvari razgraničavale, a to je slučaj Elektre Elit - izjavila je Vendi i nastavila da objašnjava.

ATAImages/Antonio Ahel
 

 

- Kada je on kao teolog trebao da kaže: "Ovo je osoba koja se operisala, to gospod ne dozvoljava i ne može da se menja pol". On je njoj rekao da čestita "sestri u Hristu", a ona je brat u antihristu. Osim toga ona nije ni krštena. To je sve taj teolog trebao da kaže, e onda sam ja morala da ga razobličim - zaključila je pevačica za Kurir.

Podsetimo, Vukelićeva i Elektra Elit su na ratnoj nozi otkako su gostovale u emisiji gde su čaščavala jednu drugu uvredama.

 

Bonus video:

 


 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike