Meril Strip se na poslednjem snimanju zbunila: To je jezivo, bila sam katastrofalna!

10.12.2020

10:53 >> 11:16

0

Glumica je priznala da nije bila zadovoljna kad je videla sebe na ekranu

Meril Strip se na poslednjem snimanju zbunila: To je jezivo, bila sam katastrofalna!
Copyright Profimedia

Trostruka oskarovka Meril Strip, iako ima mnogo iskustva na filmu, priznala je u intervjuu koji je dala voditelju Stivenu Kolbertu da je imala izvesne nepriajtnosti tokom snimanja u vreme pandemije.

Ona trenutno radi na filmu “Don’t Look Up”, u kome će se pojaviti mnoge velike zvezde, a među njima su Dženifer Lorens, Leonardo Dikaprio, Jonah Hil, Ariana Grande, Timoti Šalamet, Metju Peri, Kejt Blanšet i mnogi drugi.

– Igram predsednicu Sjedinjenih Američkih Država, a iako je film o globalnoj katastrofi, mislim da je poprilično smešan. Pre nekoliko dana snimili smo prvu scenu i bila sam katastrofalna – ispričala je otvoreno holivudska diva na iznenađenje mnogih, a zatim je objasnila o čemu se radi.

– Moramo biti oprezni dok snimamo i na setu sam bila uglavnom sama. Već u prvoj sceni ulazim na stadion pred 20.000 ljudi, koje će u montaži duplirati. Naravno, bilo ih je svega nekoliko. Statisti su klicali, ali pod maskama se niko ništa ne razume. Nakon dugo vremena videla sam svoje lice na ogromnom ekranu i skroz sam zablokirala. Nisam mogla da se setim teksta, bilo je jezivo. Moram da se sredim do ponedeljka – zaključila je Meril.
Meril Strip i Nikol Kidman u novom blokbasteru: Intrigantna „Matura“

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike