Lea Kiš izdaje luksuznu vikendicu na Avali: Svaki dinar dobro dođe!

15.09.2023

11:29

0

Voditeljka je u nju mnogo uložila

Lea Kiš izdaje luksuznu vikendicu na Avali: Svaki dinar dobro dođe!
Lea Kiš - Copyright G.G./ATAImages

Lea Kiš je poznata po svom smehu i emisiji koja je već postala kultna, a njen privatan život nije previše izlagala na tacni.

Međutim, sada je rešila da otvori dušu, pa je tako otkrila, između ostalog, da luksuznu vikendicu na Avali izdaje.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Jedno vreme samo kratko izdavali, eto poklopilo se tako da Sarine drugarice polako imaju devojačke večeri. Posle su se javljali neki ljudi da snimaju spotove i to je uglavnom na nekoj prijateljskoj bazi. Što se renoviranja tiče, u svaku kuću treba ulagati svake godine, koliko budem u mogućnosti i koliko bude para, ali generalno držimo to da bude naše. Za prijatelje, poznanike uvek je otvorena naša kuća, kao i kuća ovde u Beogradu u kojoj živimo. Gledamo da zadržimo svoju intimu, ali kada se ukaže prilika, zašto da ne i rentirati, svaki dinar dobro dođe - rekla je ona.

Voditeljka je otkrila da ovog leta nije imala previše vremena za odmor, jer je i u Herceg Novom radila na kući.

ATAImages/ A.A.
Lea Kiš

- Bila sam na moru deset dana u Herceg Novog pošto je moj suprug iz tog mesta, bili smo u kući kod nas, tako da je i tu bilo puno posla. Odete malo na vikendicu, pa tamo morate nešto da spremite, odete na more, pa i tamo morate nešto da radite. Pravo da vam kažem, ovo leto mi je nekako bilo dosta haotično. Možda zbog vremena, bile su velike vrućine, pa i nevreme, pa kada se nešto desi, morate da obiđete sve da vidite da li je sve u redu sa kućom. Tek bi sada u septembru mogla da odem na jedan odmor, ali sada odmora nema, 42 epizode su ispred nas, treba to uraditi da ne kažem muški, nego ženski – istakla je Lea Kiš.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike