"Ubijam kako pevam narodnjake": Pljugicu pitali koja mu je omiljena folk pesma, njegov odgovor je hit

18.10.2023

08:19

0

Imaju i zajedničku sliku

"Ubijam kako pevam narodnjake": Pljugicu pitali koja mu je omiljena folk pesma, njegov odgovor je hit
Luka Bijelović Pljugica - Copyright M.P./ATAImages

Luka Bijelović Pljugica tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" otkrio je da postoji jedan narodnjak koji posebno voli da sluša. 

U pitanju je pesma Ljube Aličića "Njen oproštaj", a igrom slučaja upravo je Ljuba sa njim gostovao u emisiji. 

- Ja ubijam kako pevam narodnjake, al to ćete videti u solo karijeri. Omiljen narodnjak mi je pesma Ljube Aličića "Njen oproštaj". Postoji snimak star 7,8 godina gde su me klinci pitali na koju pesmu bacam pikslu i ja sam rekao na ovu. Posle toga sam imao neku nagradnu igru, kao ko nacrta mene i Ljubu u provodu. Negde i dalje imam sliku kako mi je Ljuba zveknuo šamarčinu - rekao je Pljugica. 

Printscreen ,,Amidži šou"
 

Podsetimo, on je prethodno objasnio i u kakvim je odnosima sa Dragomirom Despićem Desingericom, sa kojim je do skoro nastupao. 

- Pričali smo, ispravili smo odnose. Seli smo, razgovarali smo k'o ljudi... Bilo je tu nesuglasica, zato je to i dospelo u javnost... Rekao sam šta meni smeta, on je rekao šta njemu smeta i našli smo kompromis, rukovali se i dogovorili se da do 15. januara radimo zajedno. Tako stoji i u ugovoru. Dogovorili smo se da detalje naše svađe ne iznosimo više u javnost i to je to - rekao je Pljugica. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike