Madoni preti kazna od 300.000 funti: Prekršila strogo pravilo u Londonu, a tek fanove što je razočarala!

17.10.2023

11:55

0

Propustili su pesme „Like a virgin", „Holiday", „Bi*ch I'm Madonna", kao i „Celebration" i to će joj zauvek zapamtiti

Madoni preti kazna od 300.000 funti: Prekršila strogo pravilo u Londonu, a tek fanove što je razočarala!
Madona - Copyright Profimedia

Madonin koncert u Londonu, održan proteklog vikenda u okviru turneje koja nosi naziv „The Celebration Tour", trajao je pola sata duže nego što je to tim danima tamo dozvoljeno (22.30 sati). Iz tog razloga, veruje se da će je ova poseta O2 areni koštati 300.000 funti, zbog kršenja veoma strogog pravila.

Po protokolu, inače, nastupi zakazani radnim danima ne smeju da „prelaze" 11 sati uveče.

Fanovi koji su se sada provodili s pevačicom, takođe, svojoj su kući otišli em kasnije, em i razočarani njenim setom - pošto je šou na kraju bio zbrzan ne bi li se i sa zakašnjenjem završio. Nisu je videli ni čuli kako izvodi pesme „Like a virgin", „Holiday", „Bi*ch I'm Madonna", kao i „Celebration", prenosi „Mirror", a to ih je prilično pogodilo. Odmah zatim, trčali su na poslednji prevoz, na šta svakako nisu računali kada su krenuli na zabavu s pop kraljicom.

Madona, Profimedia
 

- Malo je reći da sam zgrožen. I počela je kasno, pa su sasekli set... Propustio sam poslednji voz iz Londona! - samo je jedan u moru komentara ljutih obožavalaca na mreži „X".

- Ovako je bilo i na prošloj turneji. Išli smo tad u Mančester, kasnila je pola sata, izvinjenja nije bilo i na kraju kraj, iznenada. Još smo davali po 200 funti za karte, da je gledamo kako otvara usta. Strašno - nastavio je još jedan fan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike