Madona ruši sve rekorde: Cene karata za njen koncert šokirale ceo svet

03.10.2023

16:45

0

Dostupno samo najbogatijima

Madona ruši sve rekorde: Cene karata za njen koncert šokirale ceo svet
Madona - Copyright Profimedia

Madona uskoro će otpočeti svoju dugoočekivanu turneju "Celebration" kojom će obeležiti četiri decenije karijere. Pop zvezda će prve koncerte održati u Londonu, tačnije u O2 areni gde njene hitove u glas pevati oko 80.000 fanova. 

Pevačica će gostovati maltene u svim svetskim metropolama, a cene karata su šokirala javnost. Najveći Madonini fanovi u Londonu su za njen nastup morali da izdvoje od 300 pa do 5.900 evra. Međutim, i pored toga što su cene vrtoglave ostalo je svega 88 karata. 

Ništa bolja situacija nije ni u Milanu, gde se karte kreću od 300 do čak 15.454 evra. Ovde je ostalo manje od 200 karata, a po procenama svetskih medija, kraljica popa mogla bi ovim tempom da postavi novi rekrod po zaradi od nastupa. 

Profimedia
 

Međutim, ova titula njoj neće rpedstavlajti prestiž jer se već nalazi na vrhu liste jer je tokom turneje "Sticky and sweet" iz 2008. i 2009. ostvarila zaradu od 411 miliona dolara, piše Kurir.

Podsetimo, Madonina turneja je prvobitno odložena zbog njenog narušenog zdravstvenog stanja. Naime, pevačica je završila u bolnici zbog bakterijske infekcije, ali je uspešno uspela da se oporavi, te je nedavno u krugu najbližih proslavila 65. rođendan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike