Robert de Niro sedmo dete dobio sa 80: "Ne postaje lakše s godinama"

16.10.2023

17:51

0

Njegova devojka obavlja većinu poslova

Robert de Niro sedmo dete dobio sa 80: "Ne postaje lakše s godinama"
Robert de Niro - Copyright Profimedia

Robert de Niro u aprilu je dobio sedmo dete. Naime, njegova 35 godina mlađa devojka Tifani Čen na svet je donela ćerku Điju, a glumac ističe da ona obavlja većinu posla oko bebe, dok joj on pomaže koliko je u mogućnosti. 

- Kada dobijate decu, ne postaje lakše s godinama. To je što je. Mislim, ja nisam zadužen za teže stvari, ali tu sam, kao podrška mojoj devojci. Ona radi sav posao, i imamo pomoć što je jako važno.

Robert ima decu svih uzrasta, od odraslih ljudi, preko tinejdžera do bebe, a tu su i unuci. 

Profimedia
 

- Uživam u svemu tome. Sa bebom je drugačije nego sa mojim jedanaestogodišnjakom, ili mojom odraslom decom i unučićima... ne pričam sa odraslom decom kao što pričam sa bebom ili mlađima, iako je veoma pametna.

De Niro se trudi da svaki trenutak maksimalno iskoristi sa svojom porodicom, jer je svestan svojih godina, a vreme sa njima smatra najbolje ispunjenim. 

- Naravno da razmišljam o smrti u mom dobu...neće me zaustaviti, ali razmišljaš o tome, svestan sam toga. Misliš više o vremenu. Svako novo leto, svako novo godišnje doba, kažem sebi - 'pa iskoristiću narednih par meseci da provedem više vremena sa porodicom, sa svojom decom. Ne mogu da razmišljam o sledećoj godini - sve što treba da uradim, uradim odmah. Nikada ne znaš šta se može desiti, sve je važno - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike